Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: LUMSAIL, SmartWave, HairGrow, HEALEASY
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Κύριο προϊόν 1: εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων
Κύριο προϊόν 2: Χειρουργική μηχανή Liposuction
Κύριο προϊόν 3: μηχανή αύξησης τρίχας λέιζερ
Εισαγωγή

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Σαγκάη Lumsail ιατρικό και Co. εξοπλισμού ομορφιάς, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2007 από διάφορους πλούσιους πεπειραμένους μηχανικούς, ως πλήρως επενδυμένη επιχείρηση για την επιστήμη και την τεχνολογία στη Σαγκάη, Κίνα, έχει αφιερωθεί στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και του εξοπλισμού αισθητικής για σχεδόν 10 έτη. Στα προηγούμενα δέκα έτη, Lumsail αυξάνομαι με τους ειλικρινείς πελάτες του στην Κίνα, καθώς επίσης και σε πολλές άλλες χώρες, ως Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, κ.λπ. Τώρα Lumsail ήταν κύριο του εργαστηρίου που ακολουθεί αυστηρά τα πρότυπα ISO13485, και την ομάδα του έρευνας & ανάπτυξης, την ομάδα τεχνικής υποστήριξης και την ομάδα πωλήσεων.

 

Σαν κορυφαίο κατασκευαστή, LUMSAIL πραγματοποιεί τα εμπορικά σήματά του ως LUMSAIL ®, SINCERY ®, SMARTWAVE ®, HAIRGROW ® και περισσότερους. Περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας γύρω από τις νέες ιδέες σχεδίου και καινοτομίας των ιατρικών και εξοπλισμών αισθητικής, 2 προγράμματα απονέμονται ως top 10 νικητές των προτύπων καινοτομίας από την κυβέρνηση της Κίνας το 2016.

 

Το Lumsail ιατρικό και η Co. εξοπλισμού ομορφιάς, ΕΠΕ εντοπίζουν σε Zhenru το επιστημονικό πάρκο, όπου το κέντρο μεγαλύτερων ιατρικό και ιατρικής για την πόλη της Σαγκάη εδώ κοντά, με τα ώριμα upstreams για υψηλό - ποιοτικά τμήματα για επαγγελματικά ιατρικού εξοπλισμού. Τώρα Lumsail έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά βαλλιστικού εξοπλισμού θεραπείας κρουστικών κυμάτων, από τον κινητό τύπο στα πλήρης-στεμένος υψηλής ενέργειας πρότυπα, και άλλα προϊόντα για τους πλαστικούς χειρουργικούς τομείς. Με την παρουσία των πολλαπλάσιων παγκόσμιας ποιότητας εκθέσεων στην προηγούμενη δεκαετία, Lumsail έχει παρουσιάσει προϊόντα μας σε χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Το Lumsail έχει εμμείνει στη «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» στην επιχειρησιακή φιλοσοφία, για να παρέχει την υψηλή ποιότητα, προϊόντα λογικός-κόστους και η πρώτης τάξεως υπηρεσία στους πελάτες, τη γρήγορη και αρμονική ανάπτυξη, συνεργάζεται ειλικρινά με σας, να ενώσει παραδίδει να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο. Τα περισσότερα προϊόντα είναι CE εγκεκριμένο, FCC που εγκρίνεται για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά, και τα προϊόντα μερών είναι FDA που καθαρίζεται για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά. Ολόκληρη η ροή εργασίας επιθεωρείται από TUV από τη Γερμανία για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων μας, και να ανταποκριθεί στα πρότυπα που καθορίζονται από τις περισσότερες δημοφιλείς αγορές στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιδρυμένος το 2007, ερευνημένος από το Χογκ Κογκ, LUMSAIL ® εστίασε κυρίως στη διεθνή αγορά. Τα αρχικά προϊόντα περιλαμβάνουν το λέιζερ/βασισμένους τους ipl εξοπλισμούς αισθητικής, κατόπιν αναπτυσσόμενος στους συναφείς τομείς, για τον του προσώπου εξοπλισμό επεξεργασίας δερμάτων, το σώμα που αναδιαμορφώνει τον εξοπλισμό, και τώρα τον του προσώπου εξοπλισμό ανάλυσης δερμάτων.

 

Το 2010, το νέο εργαστήριο ήταν οργάνωση για την κατασκευή του ιατρικού εξοπλισμού, σύμφωνα με την τάση του εξοπλισμού αισθητικής στη δημοφιλέστερη αγορά, και νέος τομέας σχετικός για να παρέχει το φυσικό εξοπλισμό θεραπείας, καθώς επίσης και για το σκοπό ομορφιάς. Ο πρώτος εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων παραδόθηκε στον πρώτο πελάτη μας στην Ευρώπη το 2011, και τώρα έχουμε την πλήρη γραμμή παραγωγής οργάνωσης για το βαλλιστικό εξοπλισμό θεραπείας κρουστικών κυμάτων, και το δημοφιλέστερο πρότυπο BS-SWT2X είναι η 3$η γενεά, βελτιωμένη πολύ δεδομένου ότι αναπτύχθηκε το 2011.

 

Το 2012, προσκαλέσαμε το διάσημο κινεζικό εργαστήριο για να αρχίσουμε να εξετάζουμε το προϊόν μας, για να προσαρμοστούμε τα πρότυπα CE που απαιτούνται ευρέως από την ευρωπαϊκή αγορά, και τα περισσότερα κύρια προϊόντα ρευμάτων έχουν επιτύχει το πιστοποιητικό CE, και το πιστοποιητικό της FCC στην ακολουθία των ετών 1 to2. Το 2014, LUMSAIL είναι από το FDA από τις ΗΠΑ, ως πιστοποιημένος κατασκευαστής για το ιατρικό εξοπλισμό.

 

Από το 2013, LUMSAIL άρχισε να επεκτείνει την αγορά από την κινεζική εγχώρια αγορά για να εμπορευτεί oversea, με το προϊόν υψηλών προτύπων και την υπηρεσία, σε λογική τιμή. Είμαστε έντονοι να παρέχουμε τα προϊόντα μας για να βοηθήσουμε περισσότερο πελάτη που ωφελείται από την ενημερωμένη τεχνολογία για την υγεία.

 

Το 2014, LUMSAIL άρχισε να παρουσιάζει στις διαφορετικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Η αραβική υγεία το 2017 είναι η δημοφιλέστερη ιατρική έκθεση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής Ασία.

 

Η μεγαλύτερη ιατρική εμπορική έκθεση στη μεγαλύτερη αγορά ιατρικών συσκευών, που καλύπτει και τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική.

 

 

Η επαγγελματικότερη αισθητική και ιατρικός παρουσιάζει στη Μέση Ανατολή Ασία.

 

Η επαγγελματικότερη αισθητική και ιατρικός παρουσιάζει στις ΗΠΑ, επίσης Βόρεια Αμερική.

 

Η διάσημη αισθητική και ιατρικός παρουσιάζει στην Αυστραλία. Πολλά διάσημα εμπορικά σήματα ως Zeltiq, Alma, Syneron παρουσιάζουν επίσης.

 

CMEF έχει γίνει η μεγαλύτερη έκθεση του ιατρικού εξοπλισμού, των σχετικών προϊόντων και των υπηρεσιών στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού. Χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας στο θάλαμό μας στο περίπτερο της Σαγκάη.

 

Η παγκόσμια κύρια εμπορική έκθεση για την ιατρική βιομηχανία σας προσκαλεί στο Ντύσελντορφ από τις 14 ως τις 17 Νοεμβρίου 2016. Καλωσορίστε σε MEDICA.
Αριθμός θαλάμων HealEasy: Αίθουσα 7,1 71A02-5
Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο θάλαμό μας κατά τη διάρκεια από τις 14 Νοεμβρίου 2016 ως τις 17 Νοεμβρίου 2017 στο Ντύσελντορφ, Γερμανία.
Διεύθυνση λεπτομέρειας: Κέντρο έκθεσης και κέντρο συνεδρίων, Ντύσελντορφ, Γερμανία

 

Η αραβική υγεία το 2017 είναι η δημοφιλέστερη ιατρική έκθεση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής Ασία.
Αριθμός θαλάμων HealEasy: Αίθουσα P.C10 περίπτερων
Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο θάλαμό μας κατά τη διάρκεια από τις 30 Ιανουαρίου 2017 ως τις 2 Φεβρουαρίου 2017 στο Ντουμπάι.
Διεύθυνση λεπτομέρειας: Διεθνές κέντρο Συνθηκών & έκθεσης του Ντουμπάι

 

Η μεγαλύτερη ιατρική εμπορική έκθεση στη μεγαλύτερη αγορά ιατρικών συσκευών, που καλύπτει και τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική.

Θάλαμος αριθ. Y33

Υπηρεσία

LUMSAIL παραδίδει υψηλό - ποιοτικός ιατρικός εξοπλισμός και μηχανή αισθητικής στη λογική τιμή. Το Lumsail έχει αυτό είναι πολλαπλάσια εμπορικά σήματα, εμπορικά σήματα και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που καλύπτουν και την εμφάνιση, τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και το σχέδιο υλικού. Επιδιώκουμε τους ικανούς διανομείς για να επεκτείνουμε σε όλο τον κόσμο την αγορά, που τα προϊόντα μας σε περισσότερους ανθρώπους.

 

LUMSAIL παρέχει την υπηρεσία cOem, προσαρμόζει τα ταυτόχρονα προϊόντα μας σύμφωνα με την απαίτηση των διανομέων, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής, της έξω-περίπτωσης, του λογότυπου των πελατών και των επιλογών λογισμικού, βασισμένων στα τρέχοντα προϊόντα μας με τα υπάρχοντα πρότυπα. Δεχόμαστε επίσης τη διαταγή από τους πελάτες που παρέχουν το σχέδιό τους και παρέχουν τις πλήρη συγκεντρωμένα μηχανές ή τα συστατικά στους πελάτες, να τους βοηθήσουμε να συγκεντρώσουν εκ νέου στις τοπικές περιοχές τους.

 

LUMSAIL παρέχει την υπηρεσία ODM, κατά συνέπεια σχεδιάζουμε το προϊόν εκ του μηδενός, βασισμένο στην έννοια που παρέχεται από τους πελάτες, που τα διαφορετικά σχέδια σύμφωνα με τον προϋπολογισμό των πελατών. Τα πνευματικά δικαιώματα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ακόμα οι πελάτες, και τα προϊόντα εφαρμόζονται από LUMSAIL (ή τα εργαστήριά τους στις χώρες τους). Είμαστε επίσης ευτυχείς να παρέχουμε την κατασκευαστική υπηρεσία, που ωφελείται από κινεζικούς ώριμους προς τα πάνω/τις διοικητικές μέριμνες και τη νοημοσύνη.

 

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Για όλα τα προϊόντα μας, παρέχουμε το επίπεδο εργοστασίων μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

 

Α. Παρέχουμε 12 μήνες πλήρους εξουσιοδότησης (κατανάλωση που αποκλείεται). Ο χρόνος απόκρισης είναι 12 ώρες από τον κινεζικό ή αγγλόφωνο μηχανικό.

 

Β. Παρέχουμε την τεχνική κατάρτιση για τους άμεσους διανομείς χρηστών επίσης, βασισμένους σε ορισμένο όρο. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με με τις πωλήσεις μας την ομάδα για περισσότερους. Η κατάρτιση διευθύνεται από τον πεπειραμένο μηχανικό ή το χειριστή για να μοιραστεί την εμπειρία της εγκατάστασης, γενικές χρήσεις, χρήσεις σύμφωνα με το στοχοθετημένους σκοπό και επίσης την ανίχνευση μηχανικών βλαβών επεξεργασίας.

 

Γ. Για τα περισσότερα από τα proudcts μας, υποστηρίζουμε 5 έτη στηρίζοντας την υπηρεσία, κατά συνέπεια τα συστατικά θα είναι διαθέσιμα ακόμα και μετά από 60 μήνες όταν αγοράσατε το προϊόν.

 

Δ. Για τους διανομείς, παρέχουμε την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για να τους βοηθήσουμε για να καταχωρήσουμε τα προϊόντα μας στις περιοχές/τις χώρες τους σύμφωνα με την τοπική πολιτική τους. Έχουμε βοηθήσει επιτυχώς περισσότερο από 10 των διανομέων μας για να καταχωρήσουμε το FDA, KFDA και επίσης άλλα πιστοποιητικά στις περιοχές τους, ώστε να επεκταθεί η αγορά τους πολύ.

 

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

LUMSAIL® έχει μια στερεά ομάδα, που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη δύναμή τους, εργαζόμενος στα διαφορετικά rols. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, καλή στο σχέδιο λογισμικού και υλικού, είναι κύρια της εμπειρίας στο σχέδιο αρχιτεκτονικής ιατρικού και εξοπλισμού αισθητικής και την εφαρμογή, περιπτωσιολογική ανάλυση OEM/ODM και πραγματοποιεί τη λύση στους πελάτες η ομάδα ποιοτικού ελέγχου είναι καλή στον έλεγχο και ελέγχει τη διαδικασία παραγωγής σε κάθε σημείο κλειδί, να εξασφαλίσει κάθε προϊόν μονάδων είναι κάτω από τη διαχείριση και ακολουθεί τα πρότυπα του ISO αυστηρά η ομάδα μεταπωλήσεων, επικοινωνεί μεταξύ των πελατών και της επιχείρησής μας, που παραδίδουν τον οδηγό εγκαταστάσεων, κατάρτιση συντήρησης, ζήτημα-καθορισμοί η επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, παίρνει το ρόλο για να παραδώσει το προϊόν μας στον κάθε ειλικρινή πελάτη μας ομάδα διοικητικών μεριμνών, εργασία για τα αγαθά που συσκευάζουν και που αποστέλλουν.

 

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2