Κίνα eswt shockwave μηχανή θεραπείας κατασκευαστής

Επαγγελματικός ιατρικός & κατασκευαστής εξοπλισμού αισθητικής

Καλύτερη ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία, άριστη υπηρεσία, με τη λογική τιμή.

Περίπου εμείς

Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.
 • LUMSAIL® είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του ιατρικού και εξοπλισμού αισθητικής, εστιάζει στη φυσιοθεραπεία, τη πλαστική χειρουργική και τις δερματολογικές συσκευές.

 • - Όλα τα προϊόντα είναι υπό την πολιτική εξουσιοδότησης για την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας - υπηρεσία επαναμαρκαρισμάτων (cOem & ODM)

 • LUMSAIL® είναι κύριο περισσότερο από 13 ετών εμπειρίας της παραγωγής και της εξαγωγής σε αυτούς τους τομείς και τώρα σύνολα LUMSAIL - επάνω 2 εργαστήρια κατασκευής στη Σαγκάη.

 • LUMSAIL® είναι επαγγελματική ομάδα. Τα μέλη μας έχουν πολλά έτη ιατρικής και αισθητικής πείρας.

Παίρνω eswt shockwave μηχανή θεραπείας & Shockwave των ΕΔ μηχανή θεραπείας Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Ανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Ωκεανία
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : LUMSAIL, SmartWave, HairGrow, HEALEASY
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
 • Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2007
 • Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Κίνα Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Σαγκάη Lumsail ιατρικό και Co. εξοπλισμού ομορφιάς, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2007 από διάφορους πλούσιους πεπειραμένους μηχανικούς, ως πλήρως επενδυμένη επιχείρηση για την επιστήμη και την τεχνολογία στη Σαγκάη, Κίνα, έχει αφιερωθεί στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και του εξοπλισμού αισθητικής για σχεδόν 10 έτη. Στα προηγούμενα δέκα έτη, Lumsail αυξάνομαι με τους ειλικρινείς πελάτες του στην Κίνα, καθώς επίσης και σε πολλές άλλες χώρες, ως Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, κ.λπ. Τώρα Lumsail ήταν κύριο του εργαστηρίου που ακολουθεί αυστηρά τα πρότυπα ISO13485, και την ομάδα του έρευνας & ανάπτυξης, την ομάδα τεχνικής υποστήριξης και την ομάδα πωλήσεων.

 

Σαν κορυφαίο κατασκευαστή, LUMSAIL πραγματοποιεί τα εμπορικά σήματά του ως LUMSAIL ®, SINCERY ®, SMARTWAVE ®, HAIRGROW ® και περισσότερους. Περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας γύρω από τις νέες ιδέες σχεδίου και καινοτομίας των ιατρικών και εξοπλισμών αισθητικής, 2 προγράμματα απονέμονται ως top 10 νικητές των προτύπων καινοτομίας από την κυβέρνηση της Κίνας το 2016.

 

Το Lumsail ιατρικό και η Co. εξοπλισμού ομορφιάς, ΕΠΕ εντοπίζουν σε Zhenru το επιστημονικό πάρκο, όπου το κέντρο μεγαλύτερων ιατρικό και ιατρικής για την πόλη της Σαγκάη εδώ κοντά, με τα ώριμα upstreams για υψηλό - ποιοτικά τμήματα για επαγγελματικά ιατρικού εξοπλισμού. Τώρα Lumsail έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά βαλλιστικού εξοπλισμού θεραπείας κρουστικών κυμάτων, από τον κινητό τύπο στα πλήρης-στεμένος υψηλής ενέργειας πρότυπα, και άλλα προϊόντα για τους πλαστικούς χειρουργικούς τομείς. Με την παρουσία των πολλαπλάσιων παγκόσμιας ποιότητας εκθέσεων στην προηγούμενη δεκαετία, Lumsail έχει παρουσιάσει προϊόντα μας σε χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Το Lumsail έχει εμμείνει στη «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» στην επιχειρησιακή φιλοσοφία, για να παρέχει την υψηλή ποιότητα, προϊόντα λογικός-κόστους και η πρώτης τάξεως υπηρεσία στους πελάτες, τη γρήγορη και αρμονική ανάπτυξη, συνεργάζεται ειλικρινά με σας, να ενώσει παραδίδει να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο. Τα περισσότερα προϊόντα είναι CE εγκεκριμένο, FCC που εγκρίνεται για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά, και τα προϊόντα μερών είναι FDA που καθαρίζεται για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά. Ολόκληρη η ροή εργασίας επιθεωρείται από TUV από τη Γερμανία για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων μας, και να ανταποκριθεί στα πρότυπα που καθορίζονται από τις περισσότερες δημοφιλείς αγορές στην ευρωπαϊκή αγορά.

Κίνα Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας