• Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές
  • Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές
  • Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές
  • Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές
  • Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές
Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές

Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SmartWave
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SWT2X

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής για shockwave επεξεργασίας αλόγων τη μηχανή
Χρόνος παράδοσης: 1-3 η εργάσιμη ημέρα μετά από λαμβάνει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Λειτουργία: Επεξεργασία αλόγων Λογισμικό: 20 προετοιμασμένοι οδηγοί επεξεργασίας
συχνότητα: 1-22 Hz Εξουσιοδότηση: 12 σκώροι
Υψηλό φως:

shockwave αλόγων μηχανή θεραπείας

,

Shockwave εξοπλισμός θεραπείας

Περιγραφή προϊόντων

Το κρουστικό κύμα κτηνιατρικό μεταχειρίζεται ίππειο shockwave θεραπείας shockwave χρήσης συσκευών κτηνιατρικό για το άλογο

Το SmartWave BS-SWT2X υιοθετεί τη extracorporal shockwave θεραπεία (ESWT), η οποία είναι μια μέθοδος για την επεξεργασία των επιφανειακών ορθοπεδικών αναταραχών που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών. Η ακραία μέθοδος τα συσσωρευμένα υγιή κύματα με την υψηλή ένταση επιλέχτηκε επειδή τα μηχανικά/ακουστικά κύματα της δύναμης μπορούν να στραφούν σε ένα καθορισμένο σημείο με έναν παραβολικό ανακλαστήρα για να εξασφαλίσουν ότι τα όρια πίεσης δεν ξεπερνιούνται στον υπόλοιπο ιστό. Το βάθος διείσδυσης μπορεί να φθάσει σε 0 - 60mm. κτηνιατρική shockwave θεραπεία machine/s

Με τις διαφορετικές άκρες, η κτηνιατρική μηχανή θεραπείας κρουστικών κυμάτων BS-SWTX χρησιμοποιείται ευρέως για την κλινική κτηνιάτρων, άλογα που το κέντρο ect.

Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 0

 

Εφαρμογή κτηνιατρικού φαρμάκου:
Μετά από να έχε αποδείξει την αποτελεσματικότητά της στην ανθρώπινη ιατρική κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η θεραπεία κρουστικών κυμάτων έχει κάνει επίσης τον τρόπο της σε κτηνιατρικό φάρμακο.
Τα συστήματα κρουστικών κυμάτων μας είναι οι ιδιαίτερα κινητές φορητές πρότυπες προσφορές που ποικίλο να πείσει ωφελείται όπως η μέγιστη κινητικότητα, οι χαμηλά δαπάνες κεφαλαίου και τα κόστη συντήρησης, άριστη απόδοση
και απέραντο φάσμα των εφαρμογών και, ως εκ τούτου, της εγγυημένης επιτυχίας θεραπείας.
 
Το κρουστικό κύμα είναι η καρδιά οποιασδήποτε σύγχρονης συσκευής ESWT. Καθορίζει την αποδοτικότητα και τη μεταβλητότητα οποιουδήποτε συστήματος θεραπείας κρουστικών κυμάτων.
Ισχυρή ενεργειακή σειρά, χωριστά επιλέξιμη
•Αξιόπιστη θεραπεία για τις βαθιές περιοχές διείσδυσης
•Μεγάλη εστιακή ζώνη, αυξανόμενη απευθυνόμενος στην ακρίβεια
•Απλή μεταστροφή από σε ακτινωτό applicator, ευρύ φάσμα των ενδείξεων
•Insertional desmopathies
•Tendinopathies με και χωρίς οστεοποίηση
•Σπασίματα και σπασίματα πίεσης
•Οστεοαρθρίτιδα
•Τραύματα Osteochondrotic (OCD)
•Επώδυνα πίσω προβλήματα συμπεριλαμβανομένου του φιλήματος της σπονδυλικής στήλης
•Myopathies
•Metaplasia
•Bursitis
•Επώδυνα σημεία acupressure
•Μη-θεραπεύοντας πληγές
 
 
 
Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 1
 
Shockwave Extracorporeal η θεραπεία (ESWT) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταχείρηση ενός ευρέος φάσματος των χρόνιων και οξέων τραυματισμών αλόγων συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων ενώσεων, τενόντων, συνδέσμων και μυών μαλακοί τραυματισμοί ιστού, σπασμένα κόκκαλα τραυματισμοί ποδιών και ποδιών πίσω και νωτιαία ζητήματα όροι συνδετικού ιστού και πολύ περισσότεροι. Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη ως θεραπεία για τους τραυματισμούς αλόγων των κρεμαστήριων συνδέσμων.
 
 
Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 2
 
 
 
S-SWT2X χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη ηλεκτρικός-μαγνητική τεχνολογία, χωρίς αέρας-συμπιεστή, έτσι έρχεται με το μακρύτερο κύκλο της ζωής, συγχρόνως μπορεί να παρέχει την υψηλότερες ενέργεια και τη συχνότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα επεξεργασίας. Από την τεχνική άποψη, BS-SWT2X μπορεί να φθάσει στην ενέργεια από 10mJ (0.25Bar) σε 190mJ (5Bar), διευθετήσιμο να περπατήσει 10mJ (0.25Bar). Φάσματα συχνότητας από 1Hz σε 22Hz διευθετήσιμο.
 
BS-SWT2X έχει το πλούσιο λογισμικό, περιλαμβάνει: 20 προετοιμάζουν τα πρωτόκολλα επεξεργασίας, επιλογές μάγος-επεξεργασίας, απεριόριστες προσαρμοσμένες τοποθετήσεις, διαχείριση σχεδιαγράμματος πελατών. Από την άποψη του συναισθήματος του ασθενή, BS-SWT2X παρέχει το πιό άνετο συναίσθημα, κατά συνέπεια ακόμη και ο πελάτης λαμβάνει την ίδια δόση στην επεξεργασία που θα έχουν το καλύτερο συναίσθημα (λιγότερος πόνος).
 
Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 3Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 4Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 5
 
 
 
 
 
Από την άποψη της συσκευής αποστολής σημάτων, BS-SWT2X κάνει το διαφορετικό κράμα 5 τις συσκευές αποστολής σημάτων απευθυνόμενος στη διαφορετική ασθένεια βάθους και θεραπείας. Περιλαμβάνει 6mm, 15mm, 15mm, 25mm, 36mm, το οποίο καλύπτει τις περισσότερες εφαρμογές για τις φυσικές επεξεργασίες καθώς επίσης και τις επεξεργασίες αισθητικής.
 
Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 6Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές 7
 
Από την άποψη τρόπου λειτουργίας, BS-SWT2X υποστηρίζει τη συνεχή παραγωγή ή την παραγωγή έκρηξης. Για ορισμένα οι επεξεργασίες, τρόπος έκρηξης είναι αποτελεσματικότερες και πιό αποδεκτές για τους πελάτες.
 
Από την άποψη του ενδιάμεσου με τον χρήστη, BS-SWT2X χρησιμοποιεί την οθόνη αφής ίντσας υψηλής ανάλυσης 7.4 με το φιλικό προς το χρήστη εξόγκωμα για να ρυθμίσει τις παραμέτρους βολικά κατά τη λειτουργία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κτηνιατρικός μεταχειριστείτε την ίππεια Shockwave μηχανή για τις επιφανειακές ορθοπεδικές αναταραχές θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.