• Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών
  • Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών
  • Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών
  • Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών
Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών

Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SmartWave
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SWT2X

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής για shockwave τη μηχανή θεραπείας
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αφότου λάβαμε την πληρωμή της μηχανής θεραπείας ακουστικών κυμάτων
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, μετρητά, Alipay
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

λειτουργία: physioptherapy εφαρμογή: shockwave θεραπείας μασάζ
Χρώμα: Άσπρος Τύπος: Συσκευή αποστολής σημάτων
Υψηλό φως:

extracorporeal μηχανή θεραπείας κρουστικών κυμάτων

,

εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Φορητή ακτινωτή shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ στη σπαστικότητα μυών

Περιγραφή προϊόντων

Θεραπεία κρουστικών κυμάτων στη σπαστικότητα μυών

Πρότυπο: BS-SWT2X

 

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα αποφασιστικά δήλωσε ότι η θεραπεία κρουστικών κυμάτων για τα παιδιά με τη spastic εγκεφαλική παράλυση είναι μια βιώσιμη επιλογή θεραπείας να βελτιωθεί ο βηματισμός και η κινητικότητα. Αυτός ο τύπος επεξεργασίας για την εγκεφαλική παράλυση έχει ερευνηθεί εκτενώς στο παρελθόν, αλλά οι συντάκτες αυτής της μελέτης δεν ήταν ντροπαλοί κατηγορηματικά να δηλώσουν ότι η «θεραπεία κρουστικών κυμάτων είναι αποτελεσματική στη θεραπεία [των spastic] μυών που βοηθούν εκείνα τα παιδιά για να γίνουν πιό ανεξάρτητα και να συμμετέχουν στις καθημερινές δραστηριότητες.»

Η μελέτη εξέτασε συγκεκριμένα τα παιδιά με το spastic hemiplegia, το οποίο είναι ένας τύπος εγκεφαλικής παράλυσης που καθορίζεται από την ακαμψία σε μια πλευρά του σώματος και εμφανίζεται σε περίπου 20 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων CP.

Ένα από τα παιδιά κύριων προβλημάτων με τη spastic προσπάθεια hemiplegia με περπατά κανονικά. Αν και τα περισσότερα παιδιά με αυτόν τον τύπο εγκεφαλικής παράλυσης μαθαίνουν πώς να περπατήσουν, η ακαμψία στο πόδι τους τα αναγκάζει για να περπατήσει με έναν αδέξιο βηματισμό. Αυτά τα παιδιά έχουν συνήθως τον υψηλό τόνο μυών είτε στο δικαίωμά τους είτε το αριστερό πόδι, τα οποία τους αποτρέπουν από να ευκίνητα οι μυ'ες στο πόδι απαραίτητο για να περπατήσουν κατάλληλα.

Οι συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές εν λόγω είναι οι πελματικοί flexor μυ'ες. Η υψηλή ένταση σε αυτούς τους μυς αναγκάζει τα παιδιά με το CP για να περπατήσει στις άκρες των toe τους. Αυτό δημιουργεί έναν θιγμένο ρυθμό κατά τον περπάτημα επειδή το πόδι δεν είναι ικανό να τοποθετηθεί οριζόντια στο πάτωμα.

 

Φορητή ακτινωτή shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ στη σπαστικότητα μυών

 

Τι είναι ακριβώς θεραπεία κρουστικών κυμάτων;
Οι παραδοσιακές θεραπείες για τη διόρθωση του βηματισμού στα παιδιά με το spastic hemiplegia καλύπτουν ποικίλη φυσική θεραπεία. Τεντώνοντας τους μυς, το ασβεστοκονίαμα πετά, οι νάρθηκες και ακόμη και τα φάρμακα για να ανακουφίσουν την ένταση όλες μυών έχουν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν να μειώσουν την ένταση μυών και να βελτιώσουν τη δυνατότητα ενός παιδιού να περπατήσει. Αλλά η θεραπεία κρουστικών κυμάτων μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική.


Αν και μπορεί να ηχήσει έντονο στον αμύητο, θεραπεία κρουστικών κυμάτων είναι μια απλή, μη καταπατητική θεραπεία για να μειώσει την ένταση μυών. Ένας φυσιοθεραπευτής εφαρμόζει απλά ένα πήκτωμα και χρησιμοποιεί μια συσκευή για να παραδώσει τα «κρουστικά κύματα» στο πόδι.

Αυτά τα κρουστικά κύματα είναι πραγματικά ισχυρά υγιή κύματα που ταξιδεύουν μέσω του ιστού και του μυός του ποδιού για να ανακουφίσουν οποιαδήποτε ένταση και να μειώσουν τον τόνο μυών. Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων χρησιμοποιείται συνήθως για να μεταχειριστεί το πελματικό fasciitis και τους αθλητισμός-σχετικούς τραυματισμούς μυών.

 

Πόσο αποτελεσματική ήταν η μελέτη;
Αυτή η μελέτη εξέτασε τα αποτελέσματα της θεραπείας κρουστικών κυμάτων μεταξύ μιας ομάδας τριάντα παιδιών με το spastic hemiplegia. Δεκαπέντε από τα παιδιά υποβλήθηκαν στις χαρακτηριστικές φυσικές διαδικασίες θεραπείας και έλαβαν τρεις συνόδους της θεραπείας κρουστικών κυμάτων κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. Τα άλλα 15 παιδιά ήταν η ομάδα ελέγχου και θεραπεύθηκαν μόνο μέσω της παραδοσιακής φυσικής θεραπείας. Ο σκοπός της ομάδας ελέγχου ήταν για τους ερευνητές να έχε μια βάση της σύγκρισης, και τι βρήκαν ήταν ενθαρρυντικός.

Σε μια σύντομη εβδομάδα της λήψης της θεραπείας κρουστικών κυμάτων, τα παιδιά θεραπευθε'ντα είχαν μια σημαντική βελτίωση στο βηματισμό και την κινητικότητα πέρα από την ομάδα ελέγχου.

Με τη μείωση του τόνου μυών στο επηρεασθε'ν πόδι, τα παιδιά με το spastic hemiplegia ήταν πιό σε θέση το πόδι τους σταθερά και ομοιόμορφα στο έδαφος, που επιτρέπει σε τους για να περπατήσουν γρηγορότερα, με τον ομαλότερο ρυθμό και στους πιό μακροχρόνιους διασκελισμούς. Τα παιδιά στη μελέτη είχαν μια μείωση της σπαστικότητας που διάρκεσε μέχρι και δύο μήνες.

 

Είναι το δικαίωμα θεραπείας κρουστικών κυμάτων για το παιδί σας;
Η φυσική θεραπεία είναι η λύδια λίθος της θεραπείας για τα παιδιά με το spastic hemiplegia. Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων είναι βεβαίως μια επιλογή για πολλά από αυτά τα παιδιά, αλλά μπορεί να μην είναι όπως αποτελεσματική για τα παιδιά με τις πιό βαριές περιπτώσεις της ακαμψίας. Μπορεί επίσης να μην είναι όπως αποτελεσματικό για άλλους τύπους spastic εγκεφαλικών παραλύσεων. Οι καλύτεροι γονείς πράγματος μπορούν να κάνουν είναι συζήτηση στο φυσιοθεραπευτή του παιδιού τους για εάν προσφέρουν τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων και εάν είναι μια επιλογή για το παιδί τους.

 

Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών 1

 

Τι είναι κρουστικό κύμα;
Shockwave είναι ένα κύμα πίεσης – οποιαδήποτε δράση που μετατοπίζει το περιβάλλον μέσο της είναι shockwave. Ο κυματισμός που δημιουργείται όταν ρίχνεται μια πέτρα σε μια λίμνη είναι shockwave. Shockwaves που χρησιμοποιούνται στην ίππεια ιατρική παράγονται σε ένα ρευστό μέσο μέσα σε ένα κεφάλι μετατροπέων και διαβιβάζονται έπειτα εύκολα μέσω του δέρματος, του λίπους, και του μυός. Τα υψηλής ενέργειας κύματα στρέφονται μέσα στο κεφάλι μετατροπέων έτσι ώστε shockwave μπορεί να κατευθυνθεί στον ακριβή τομέα του τραυματισμού. Όταν shockwaves χτυπούν έναν τομέα της υψηλότερης ακουστικής σύνθετης αντίστασης, όπως το κόκκαλο, τα κύματα αργά εντυπωσιακά και μια ενέργεια μεγάλου ποσού απελευθερώνεται στον περιβάλλοντα ιστό.
Πόσο καιρό η επεξεργασία διαρκεί;
Η σύνοδος θεραπείας διαρκεί περίπου 15 λεπτά ανάλογα με την αναταραχή που αντιμετωπίζεται. Γενικά, 3-5 σύνοδοι είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία διαστήματα. Το μέγιστο ποσοστό επιτυχίας κατά το εξέταση των προβληματικών περιοχών επιτυγχάνεται με την ακολουθία ενός προγράμματος επεξεργασίας 12 εβδομάδων.
Είχα αυτό το πρόβλημα για πολύ καιρό. Είναι το κρουστικό κύμα πάρα πολύ αργά για με;
Αριθ.! Οι μακροπρόθεσμοι πάσχοντες έχουν τελικά μια μη-χειρουργική επιλογή επεξεργασίας. Εάν «έχετε δοκιμάσει όλα» δεν αποθαρρύνεται, αυτό είναι ένα νέο όπλο ενάντια στον πόνο σας!

 

Πρότυπο: BS-SWT2X

Εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων SmartWave

Ο εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων, κάλεσε επίσης τον εξοπλισμό θεραπείας ακουστικών κυμάτων, κυρίως για τη φυσική θεραπεία θεραπείας, τον αθλητικό τραυματισμό και θεραπεία rehabitation.

 

BS-SWT2X χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη ηλεκτρικός-μαγνητική τεχνολογία, χωρίς αέρας-συμπιεστή, έτσι έρχεται με το μακρύτερο κύκλο της ζωής, συγχρόνως μπορεί να παρέχει την υψηλότερες ενέργεια και τη συχνότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα επεξεργασίας. Από την τεχνική άποψη, BS-SWT2X μπορεί να φθάσει στην ενέργεια από 10mJ (0.25Bar) σε 190mJ (5Bar), διευθετήσιμο να περπατήσει 10mJ (0.25Bar). Φάσματα συχνότητας από 1Hz σε 22Hz διευθετήσιμο.

 

Από την άποψη της συσκευής αποστολής σημάτων, BS-SWT2X κάνει το διαφορετικό κράμα 5 τις συσκευές αποστολής σημάτων απευθυνόμενος στη διαφορετική ασθένεια βάθους και θεραπείας. Περιλαμβάνει 6mm, 15mm, 15mm, 25mm, 36mm, το οποίο καλύπτει τις περισσότερες εφαρμογές για τις φυσικές επεξεργασίες καθώς επίσης και τις επεξεργασίες αισθητικής.

 

Κατά χρησιμοποίηση της συσκευής Smartwave μας, τη σύστημα παράγει ένα μηχανικό κύμα πίεσης και ένα βλήμα επιταχύνεται στο handpiece. Από ένα applicator κεφάλι, το μηχανικό κύμα πίεσης κινείται προς το ανθρώπινο σώμα και ακτινοβολεί εξωτερικά στον ιστό. Ο ιστός απορροφά τη μηχανική ενέργεια και ελαττώνει καθώς η ενέργεια κινείται περαιτέρω από την περιοχή εφαρμογής. Πολλοί ορθοπεδικοί και νευρολογικοί όροι βελτιώνονται επομένως λόγω των αντιδράσεων που προκαλούνται από τη μηχανική πίεση. Οι θεράποντες από σε όλο τον κόσμο είχαν τα μέρη της επιτυχίας με αυτήν την επεξεργασία. Αυτό το σύστημα συνδυάζει όλα τα οφέλη της εφαρμογής για να παραχθούν οι χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες και να παρασχεθεί μια φιλική προς το χρήστη συσκευή που είναι και κινητή και εύκαμπτη.

 

BS-SWT2X έχει το πλούσιο λογισμικό, περιλαμβάνει: 38 προετοιμασμένα πρωτόκολλα επεξεργασίας, επιλογές μάγος-επεξεργασίας, απεριόριστες προσαρμοσμένες τοποθετήσεις, διαχείριση σχεδιαγράμματος πελατών.

 

Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών 2

 

Η λαβή είναι πλήρης που γίνεται από το κράμα, ο κύκλος της ζωής είναι 1-2.5 φορές μακρύτερος από άλλες.

 

Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών 3

Για τη φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Φορητή ακτινωτή Shockwave θεραπεία κρουστικών κυμάτων φυσιοθεραπείας μηχανών μασάζ για τη σπαστικότητα μυών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.