• Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας
 • Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας
 • Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας
Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας

Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SmartWave
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SWT2X

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής για shockwave επεξεργασίας αλόγων τη μηχανή
Χρόνος παράδοσης: 1-3 η εργάσιμη ημέρα μετά από λαμβάνει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Λειτουργία: τραυματισμός τενόντων, μαλακό ζήτημα Λογισμικό: 20 προετοιμασμένοι οδηγοί επεξεργασίας
συχνότητα: 1-22 Hz Τρόπος έκρηξης: Ναι
Ενέργεια: 10mj-190mj Εφαρμογή: άλογα, κλινική κτηνιάτρων, ίππεια κλινική
Διάσταση: 320*225*126mm
Υψηλό φως:

shockwave αλόγων μηχανή θεραπείας

,

φυσική μηχανή κλονισμού θεραπείας

Περιγραφή προϊόντων

Ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική

Περιγραφές της ίππειας Shockwave συσκευής θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική

 

Η θεραπεία ή shockwave κρουστικών κυμάτων Extracorporeal είναι μια μη καταπατητική τεχνική που χρησιμοποιεί τα υγιή κύματα για να υποκινήσει τη θεραπεία των πληγών, των συνδέσμων, των τενόντων και των δομών οστών. Θεωρείται ότι η κυκλοφορία της ροής αίματος και η αύξηση των αιμοφόρων αγγείων στην αντιμετωπισμένη περιοχή αυξάνονται. Με αυτόν τον τρόπο, ο φυσικός θεραπεύοντας παράγοντας μπορεί έπειτα να φθάσει στην επηρεασθείσα περιοχή και να μειώσει την ανάφλεξη και η βοήθεια υποκινεί τη θεραπεία. Εκτός από την υποκίνηση να θεραπεύσει κατά αυτόν τον τρόπο, παρέχει επίσης κάποια ήπια, βραχυπρόθεσμη ανακούφιση πόνου.

 

Τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται συνήθως για την κρεμαστήρια ασθένεια συνδέσμων, την ασθένεια τενόντων, τον πόνο στην πλάτη, το μώλωπα κόκκαλων, τον πόνο ναρθήκων, το tibiofibular σπάσιμο και το scapular σύνδρομο. Για αυτόν τον τύπο χειρουργικής επέμβασης, το άλογο είναι συνήθως ένα ηρεμιστικό και δεν διαρκεί συνήθως όχι περισσότερο από 30 λεπτά. Η αντιμετωπισμένη περιοχή καθαρίζεται και ένα πήκτωμα εφαρμόζεται για να βοηθήσει στη μετάδοση των υγιών κυμάτων από τον έλεγχο μετατροπέων. Ο μετατροπέας εφαρμόζεται έπειτα στην περιοχή και ένα υψηλής ενέργειας υγιές κύμα εκπέμπεται. Η δύναμη αντίκτυπου και ο κατάλληλος αριθμός ωθήσεων καθορίζονται από την επηρεασθείσα περιοχή. Γενικά, όσο βαθύτερος ο επηρεασθείς ιστός, οι περισσότεροι σφυγμοί και η ενέργεια απαιτείται.

 

Αυτήν την περίοδο, οι περισσότερες αρμοδιότητες αγώνα απαγορεύουν τη χρήση shockwaves μέσα σε 5-7 ημέρες από τη φυλή.

Εκτός από το κατάλληλες υπόλοιπο και την αποκατάσταση, τα κρουστικά κύματα μπορούν να είναι μια πολύ χρήσιμη adjunctive θεραπεία στην περίπτωση πολλών χωλότητας και ορθοπεδικών ασθενειών.

Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας 0

Τα κρουστικά κύματα έχουν αποδειχθεί για να αυξήσουν την τοπική ροή αίματος με τα άμεσα κυψελοειδή αποτελέσματα και τους ενεργοποιημένους οστεογενείς παράγοντες. Τα άμεσα κυψελοειδή αποτελέσματα περιλαμβάνουν αυξανόμενη αναγέννηση ιστού, επαγωγή της νέας ανάπτυξης αιμοφόρων αγγείων, και αυξανόμενος ανεφοδιασμός αίματος. Επίσης αναγνωρίζεται ότι τα κρουστικά κύματα παρέχουν την ανακούφιση πόνου. Το επίπεδο και η διάρκεια της ανακούφισης πόνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Shockwave η θεραπεία χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί το πελματικό fasciitis, τα κεντρίσματα τακουνιών, τον αγκώνα αντισφαίρισης, τα μη-θεραπεύοντας σπασίματα και το tendonitis.

Μέχρι 80% η βελτίωση έχει επιβεβαιωθεί στα κεντρίσματα αγκώνων και τακουνιών αντισφαίρισης.

 

Σε κτηνιατρικό φάρμακο, τα κρουστικά κύματα έχουν επιτύχει τη μεγάλη επιτυχία υπό τους περισσότερους όρους του αλόγου:

 • θεραπεία πληγών
 • Navicular ασθένεια
 • Τένοντες, σύνδεσμοι και άλλοι μαλακοί τραυματισμοί ιστού
 • Πόνος μυών
 • Οστεοαρθρίτιδα
 • Κνημιαίο σπάσιμο πίεσης
 • Αντικνήμια Bucked
 • Πρόσκρουση των ραχιαίων ακανθωτών διαδικασιών (withers)
 • Κεντρικά sesamoid σπασίματα κόκκαλων
 • Ελλιπή μακροχρόνια pastern σπασίματα
 • Subchondral πόνος κόκκαλων
 • Γωνιακές παραμορφώσεις άκρων

 

Πώς η επεξεργασία αντιμετωπίζεται;

Ενώ μια κτηνιατρική κλινική μπορεί να χορηγήσει ESWT στους ασθενείς, οι περισσότεροι επαγγελματίες παίρνουν τη θεραπεία στους ίππειους πελάτες τους. Το άλογο παραμένει στεμένος στο στάβλο του και είναι συνήθως ελαφριά καταπραϋμένο για να τον κρατήσει από να κινηθεί υπερβολικά κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Ένας κτηνίατρος χρησιμοποιεί μια φορητή μονάδα για να παραγάγει τα υψηλά ακουστικά (υγιή) κύματα. Τη συσκευή ισχύουν ενάντια στην τραυματισμένη περιοχή (κόκκαλο, ένωση, τένοντας, ή σύνδεσμος) για περίπου είκοσι λεπτά. Μια χαρακτηριστική πορεία της θεραπείας περιλαμβάνει τρεις θεραπείες σε τριών εβδομάδων διαστήματα.

 

Αυτό που συμβαίνει στους ιστούς που αντιμετωπίζονται με αυτήν την θεραπεία;

 

Ενώ ο ακριβής μηχανισμός δεν είναι γνωστός ακόμα, ESWT οδηγεί συνήθως στη βελτιωμένη κυκλοφορία λόγω της διαστολής αιμοφόρων αγγείων σε και γύρω από την τραυματισμένη περιοχή. Η αύξηση των νέων αιμοφόρων αγγείων έχει καταγραφεί επίσης.

Η σημαντική ανακούφιση πόνου είναι σχεδόν αμέσως εμφανής, αν και η μικρές διόγκωση και η ευαισθησία μπορούν να παρατηρηθούν για λίγες μέρες. ESWT έχει επίσης μια θετική επίδραση στη συγκέντρωση του μετασχηματισμού του παράγοντα βήτα 1 αύξησης, ο οποίος υποκινεί τη δραστηριότητα κυττάρων. Επιπλέον, ESWT επηρεάζει το κόκκαλο αναδιαμορφώνοντας με την πυκνότητα των εξωτερικών στρωμάτων και την ενίσχυση του ελλοχεύοντος κοινού χόνδρου δικτύων κυττάρων.

 

 

Προετοιμασμένα πρωτόκολλα για την ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική
Κρεμαστήριος κλάδος συνδέσμων
Παράλληλοι σύνδεσμοι των διάφορων ενώσεων
Nuchal σύνδεσμος
Σημεία μυών triger – ισχυαλγία, myositis, ίνωση
Χρόνιος πόνος στην πλάτη
Δυσπλασία ισχίων και αγκώνων
Tendinopathy
Επίπονος ιστός σημαδιών
Γενικό μασάζ
Arthropathy/Cubarthrosis

 

Συσκευασία & ναυτιλία της ίππειας Shockwave συσκευής θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική
 

Το SmartWave BS-SWT2X μη-που θεραπεύει τα σπασίματα που μεταχειρίζονται το πρωτόκολλο είναι σε ελαφρύ, λιγότερο από 3Kg, που συσκευάζεται σε περίπτωση χεριών μετάλλων κραμάτων. Είναι εύκολο να κινηθεί και προστατεύει τη μηχανή επίσης. 

 

26

Οι υπηρεσίες μας ίππειας Shockwave συσκευής θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική

Σαν κύριο κατασκευαστή της ShockWave μηχανής θεραπείας στην Κίνα. Πρόκειται στην καλή θέση όχι μόνο να σας παράσχουμε υψηλούς - ποιοτική μηχανή, αλλά και τον άριστο μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη.

 

Ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική

Άμεση πώληση εργοστασίων:

1. Θα πάρετε το πιό πρόσφατο προϊόν, γρήγορη παράδοση (συνήθως αυθημερόν μετά από την πληρωμή).
2. Άμεση υποστήριξη μεταπωλήσεων εφαρμοσμένης μηχανικής.
3. Επαγγελματικός τεχνικός οδηγός για να διατηρήσει και στηρίζοντας.
4. OEM/ODM ή προσαρμογή πελατών. Χαιρετίζουμε το διανομέα για να προσαρμόσουμε την αγορά μηχανών τους για ορισμένα.
 
Για την ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας για τα άλογα και τους ίππειους κτηνιάτρους για τη χρήση στην ίππεια αθλητική ιατρική
Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με LUMSAIL ο ΙΑΤΡΙΚΌΣ Ray Liu

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Shockwave τραυματισμών τενόντων ίππεια μηχανή/ίππεια Shockwave συσκευή θεραπείας θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.