• Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
  • Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
  • Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
  • Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
  • Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
  • Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη
Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη

Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: Lumsail
Πιστοποίηση: CE,ISO13485,FDA
Αριθμό μοντέλου: BS-LL7H

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 2-3 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδα το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Ενέργεια λέιζερ: Μέγιστο 20 MW ανά δίοδο Μήκος κύματος: 650nm/670nm
Θεραπεία Microcurrent: Φορητοί έλεγχος + χτένα Συνολικό ποσό λέιζερ: 400 PC
Χαρακτηριστικό γνώρισμα λέιζερ: Η ενέργεια διευθετήσιμη, επιτροπή μπορεί να ελεγχθεί χωριστά Χρονόμετρο: Υποστήριξη (1 – 60 λ.)
Υψηλό φως:

θεραπεία λέιζερ χαμηλού φωτός για την απώλεια τρίχας

,

εξοπλισμός αύξησης τρίχας λέιζερ

Περιγραφή προϊόντων

 Επαγγελματική Regrowth θεραπείας λέιζερ αύξησης τρίχας υγείας γρήγορη χαμηλού επιπέδου συσκευή λέιζερ τρίχας

Πρότυπο: LL7H επεξεργασία τρίχας λέιζερ

Μπορούμε να συστήσουμε την επεξεργασία τρίχας λέιζερ για τους πελάτες που παρουσιάζουν πρόωρα σημάδια της απώλειας, χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των πρώτων 1-6 ετών. Οποιοσδήποτε η φυλή σας, χρώμα δερμάτων, ή το γένος, η θεραπεία αύξησης λέιζερ μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό να υποκινήσει regrowth και την πυκνότητα τρίχας. Οι κλινικές χρήσεις λέιζερ πάλλονταν το κύμα LLLT για να υποκινήσουν ακίνδυνα τα θυλάκια τρίχας ακριβώς μερικά χιλ. κάτω από το κρανίο. Η ροή αίματος στο θυλάκιο αυξάνεται παραδίδοντας περισσότερες θρεπτικές ουσίες και σταθεροποιώντας την απώλεια τρίχας.

Τα αποτελέσματα ποικίλλουν από το πρόσωπο στο πρόσωπο αλλά για τους περισσότερους πελάτες, χαρακτηριστικά 85-90% θα δοκιμάσει τη θετική αποκατάσταση τρίχας βελτίωση στην ποιότητα προηγουμένως των σκελών vellus, της γενικής πυκνότητας τρίχας και της συχνά νέας αύξησης από τα κοιμισμένα κύτταρα.

 

Η θεραπεία λέιζερ θεραπείας LLLT τρίχας αυξάνεται την τρίχα με την πραγματική Regrowth τρίχας λέιζερ διόδων μηχανή

 

Από καιρό ήταν γνωστό ότι η κόκκινη ή near-infrared ακτίνα λέιζερ προωθεί την επισκευή ιστού και αποκαλούμενη χαμηλού επιπέδου θεραπεία το (LLLT) λέιζερ αναγέννησης και χαμηλός-έντασης η φως υποκινεί την κυψελοειδή δραστηριότητα.

Το σύστημα BS-LL7/LL7H ενσωματώνει 4 κομμάτια της επιτροπής λέιζερ διόδων, με συνολικά 400 υψηλά - ποιοτικές δίοδοι λέιζερ, για να εκπέμψει ισχυρό LLL (χαμηλού επιπέδου λέιζερ) για τη θεραπεία απώλειας τρίχας. Αυτό που είναι περισσότερος αυτό ενσωματώνει την μικροϋπολογιστής-urrent λειτουργία θεραπείας ως βοηθημένη θεραπεία.

 

Οι ευρωπαϊκές μελέτες έχουν δείξει ότι LLLT σταματά την απώλεια τρίχας σε 85% των περιπτώσεων και υποκινεί τη νέα αύξηση τρίχας 55% των περιπτώσεων. Η θεραπευτική ελαφρύς-ενέργεια απορροφάται από τα κύτταρα και η διαδικασία της επισκευής κυττάρων αρχίζει, υποκινεί την παραγωγή της ενέργειας στο κυψελοειδές επίπεδο, επομένως, βελτιώνοντας τη λειτουργία κυττάρων. BS-LL7H τα χαμηλού επιπέδου λέιζερ αναφέρονται ως «κρύα» λέιζερ επειδή δεν απελευθερώνουν την ενέργεια υπό μορφή θερμότητας. Το ελαφρύ μήκος κύματος που εκπέμπεται από ένα χαμηλού επιπέδου λέιζερ πραγματικά θα επισκευάσει τους ιστούς που έχουν εξασθενίσει τον κυψελοειδή μεταβολισμό με την υποκίνηση της κυκλοφορίας αίματος, που ενθαρρύνει την αναγέννηση των κανονικών υγιών ιστών.

 

Λέιζερ για την απώλεια τρίχας - τα γεγονότα
Το λέιζερ για την απώλεια τρίχας μπορεί να είναι ένα σκληρό θέμα στην έρευνα, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα λέιζερ χρησιμοποιούνται και για να μεταχειριστούν την απώλεια τρίχας και την ανεπιθύμητη αύξηση τρίχας. Η δακτυλογράφηση “το λέιζερ” και “την τρίχα” στις μηχανές αναζήτησης σας δίνει γενικά τα αποτελέσματα και για τις δύο τεχνολογίες. Αλλά η αλήθεια είναι αυτοί είναι πολύ διαφορετική.

Τα λέιζερ που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν την απώλεια τρίχας είναι σε μια εξ ολοκλήρου διαφορετική κατηγορία και διαφέρουν με διάφορους σημαντικούς τρόπους.

Κατ' αρχάς, λέιζερ που μεταχειρίζονται τη χρήση απώλειας τρίχας τι καλείται τη χαμηλού επιπέδου θεραπεία λέιζερ, ή LLLT. Η παραγωγή δύναμης των λέιζερ είναι στη σειρά 5 milliwatts, η οποία δεν είναι αρκετή να θερμάνει ακόμη και το δέρμα σας. Τα λέιζερ που χρησιμοποιούνται για να αφαιρέσουν την τρίχα είναι σε σειρά 100 Watt ή περισσότεροι, ή 20.000 φορές η παραγωγή δύναμης. Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι ένα λέιζερ απώλειας τρίχας να τους βλάψει, αλλά τα λέιζερ δεν είναι αρκετά ισχυρά να είναι επιβλαβή, μόνο θεραπευτικός.

Η άλλη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των λέιζερ για την απώλεια τρίχας και εκείνων που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν την αύξηση τρίχας είναι το μήκος κύματος. Από την άποψη του φωτός, μπορείτε να σκεφτείτε το μήκος κύματος ως σημασία του χρώματος του φωτός. Τα θεραπευτικά μήκη κύματος για τα λέιζερ είναι περίπου 630 έως 670 νανόμετρα. Αυτοί είναι στη ζώνη του κόκκινου φωτός, και αυτό το τέλος του φάσματος είναι όπου τα καλύτερα αποτελέσματα βρίσκονται από LLLT. Τα λέιζερ για να μεταχειριστούν την αύξηση τρίχας είναι σε μια διαφορετική ζώνη συνολικά, συχνότερα περίπου 810 NM.

Έτσι μην ανησυχήστε για οποιαδήποτε ζημιά ή πρόσθετη απώλεια τρίχας που προέρχεται από ένα λέιζερ που προορίζεται να μεταχειριστεί την απώλεια τρίχας. Παίρνουμε τις περιστασιακές ερωτήσεις για την ασφάλεια, και η μόνη προειδοποίηση που έρχεται με τα λέιζέρ μας είναι να μην κοιτάξει άμεσα σε τις για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Τα λέιζερ LLLT είναι ασφαλή, αποτελεσματικά, και έχουν αποδειχθεί για να μεταχειριστούν πολλούς όρους, απώλεια τρίχας που είναι ακριβώς ένας από τους.

 


Η θεραπεία τρίχας λέιζερ είναι μια μη-χημική, μη καταπατητική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την επεξεργασία της απώλειας τρίχας. LLLT (χαμηλού επιπέδου θεραπεία λέιζερ) παραδίδεται από μια συσκευή που περιέχει τις επιτροπές των λέιζερ που λάμπουν στο κρανίο. BS-LL7/LL7H είναι σύστημα επεξεργασίας απώλειας τρίχας λέιζερ υψηλών σημείων, βασισμένο στη χαμηλού επιπέδου τεχνολογία λέιζερ διόδων 650nm και 670nm. Αυτός ο όλος που αρχίζει τυχαία, όπως συχνά συμβαίνει στον επιστημονικό κόσμο. Η πλάτη το 1966, ένας επιστήμονας που ονομάστηκε το Endre Meister στο πανεπιστήμιο Semmelweis (στη Βουδαπέστη, την Ουγγαρία) έκανε την έρευνα για τον καρκίνο με τα ποντίκια. Εξέταζε για να δει εάν LLLT είχε οποιαδήποτε επίδραση στα ποντίκια με τον καρκίνο. Χρησιμοποιούσε μια νέα συσκευή τότε - ένα ροδοκόκκινο λέιζερ (ως εκ τούτου το κόκκινο φως).

Προκειμένου να φταθεί η ακτίνα λέιζερ πλήρως στο δέρμα των ποντικιών, τους ξύρισε. Κατόπιν θεράπευσε το μισό από κάθε ποντίκι με το λέιζερ στις διαφορετικές δόσεις, αφήνοντας το άλλο μισό μη επεξεργασμένο για τη σύγκριση. Η έρευνα καρκίνου απέτυχε, λέιζερ που δεν έχει οποιαδήποτε επιρροή στον καρκίνο των ποντικιών. Αλλά παρατήρησε κάτι με την αντιμετωπισμένη πλευρά των ποντικιών - η γούνα τους αυξανόταν πίσω πολύ γρηγορότερα από τη μη επεξεργασμένη πλευρά.

Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη 1

Για να εξετάσει αυτό έξω δοκίμασε τα διαφορετικά επίπεδα επεξεργασίας. Διαπιστώθηκε ότι το λέιζερ υποκίνησε την αύξηση τρίχας μέχρι ένα ορισμένο σημείο, στο οποίο η αύξηση των χρόνων έκθεσης απέτυχε να αυξήσει τα αποτελέσματα. Η αύξηση των χρόνων έκθεσης ακόμη και περαιτέρω βρέθηκε για να έχει την αντίθετη επίδραση - το λέιζερ εμπόδιζε τώρα την αύξηση τρίχας. (Σημειώστε αυτό το γεγονός, είναι γιατί έχουμε ένα καθορισμένο πρόγραμμα της χρήσης λέιζερ έτσι όχι υπερβολική δόση η τρίχα σας και να αρνηθούν τα αποτελέσματα).

Εφαρμογή:

- Αρσενική φαλάκρα σχεδίων (αρρενογόνο Alopecia)

- Φαλάκρα σχεδίων Femail (alopecia θηλυκός-σχεδίων)

- Λεπταίνοντας τρίχα

- Χαλασμένη ή σπασμένη τρίχα

- Alopecia areata

- Alopecia έλξης

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

- Πραγματικές 400 δίοδοι λέιζερ διόδων υψηλής πυκνότητας μη-αφαιρετικές

- Μεγάλο μέγεθος επεξεργασίας 4 κομμάτια της επιτροπής λέιζερ

- Το ύψος επιτροπής λέιζερ είναι διευθετήσιμο από τον αρθρωμένο βραχίονα

- Βαθιά διείσδυση από το LLL (χαμηλού επιπέδου λέιζερ) για την επεξεργασία αποκατάστασης τρίχας

- Έλεγχος Microcurrent (φορητός) και χτένα για regrowth τρίχας τη θεραπεία

- Εφαρμόσιμος για όλο τον τύπο δερμάτων και τον τύπο τρίχας, άνετος και ανώδυνος για τους πελάτες

- Κανένας χρόνος διακοπής

 

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι LLLT υποκίνησε την αύξηση τρίχας των ποντικιών που υποβλήθηκαν χημειοθεραπεία-προκληθε'ν alopecia και επίσης alopecia του areata. Οι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές κατέδειξαν ότι LLLT υποκίνησε την αύξηση τρίχας και των ανδρών και των γυναικών. Μεταξύ των διάφορων μηχανισμών, ο κύριος μηχανισμός υποτίθεται για να είναι υποκίνηση των επιδερμικών βλαστικών κυττάρων στη διόγκωση και τη μετατόπιση θυλακίου τρίχας των θυλακίων στη φάση anagen.

 

LLLT για την αύξηση τρίχας και των ανδρών και των γυναικών εμφανίζεται να είναι και ασφαλές και αποτελεσματικό. Το βέλτιστο μήκος κύματος, η συνοχή και οι δοσιμετρικές παράμετροι παραμένουν να καθοριστούν.

 

Τεχνική προδιαγραφή:

Πηγή λέιζερ Λέιζερ διόδων
Μήκος κύματος 650nm το /670nm
Ενέργεια λέιζερ Μέγιστο 20 MW ανά δίοδο
Συνολικό ποσό λέιζερ 400
Χαρακτηριστικό γνώρισμα λέιζερ Η ενέργεια διευθετήσιμη, επιτροπή μπορεί να ελεγχθεί χωριστά
Χρονόμετρο Υποστήριξη (1/60 λ.)
Θεραπεία Microcurrent Φορητοί έλεγχος + χτένα
Διάσταση ακτινοβολίας 550 X 350 χιλ.
Δύναμη < 300="" Watts="">

 

Εργασιακό περιβάλλον

10/28℃ 30~80%RH, 500~1060hPa
Προδιαγραφή δύναμης AC220V/50Hz, 16A
Διάσταση 1150 X 440 X 550mm

 

Για την επαγγελματική Regrowth θεραπείας λέιζερ αύξησης τρίχας υγείας γρήγορη χαμηλού επιπέδου συσκευή λέιζερ τρίχας

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με LUMSAIL ΙΑΤΡΙΚΌ 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Επαγγελματική Regrowth τρίχας λέιζερ συσκευή 650nm/ενέργεια μήκους κύματος 670nm διευθετήσιμη θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.