Μηχανή αποστείρωσης & απολύμανσης για covid-19

February 25, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανή αποστείρωσης & απολύμανσης για covid-19

BS-HA6 - Αυτοματοποιημένη απολύμανση έννοια από τον εναέριο διάδρομο

 

BS-HA6 συνδυάζει μια διασκορπίζοντας μηχανή με ένα βιοδιασπάσιμο απολυμαντικό. Η διασκορπίζοντας μηχανή μας είναι βασισμένη σε έναν στρόβιλο θέρμανσης και ιονισμού που μετατρέπει το απολυμαντικό υγρό (H2O2 υπεροξειδίου υδρογόνου) σε μια ξηρά υδρονέφωση.

 

Το μέγεθος μορίων (μέσος όρος 5 µ) σε αυτήν την μη-βρέχοντας υδρονέφωση εξασφαλίζει έναν αργό και τέλεια ακόμη και μια απόθεση σε κάθε τετραγωνικό εκατοστόμετρο της αντιμετωπισμένης περιοχής χωρίς υγρασία.

 

Η απολύμανση επιφάνειας είναι εναέρια και τηλεκατευθυνόμενη (μην αφήνοντας κανένα υπόλειμμα). Κατά αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το χρήστη που ικανοποιεί τις απαιτήσεις εφαρμογής.

 

Η απολύμανση επιφάνειας από τον αέρα επιτρέπει την επεξεργασία των σκληρών επιφανειών, ακόμη και στις απρόσιτες θέσεις. Εξασφαλίζει μια ομαλή διανομή του προϊόντος στις επιφάνειες.

 

Αυτή η έννοια φέρνει τη μέγιστη απλοποίηση της απολύμανσης επιφάνειας. Όλος που πρέπει να κάνετε τίθεται τον όγκο του διαστήματος που αντιμετωπίζεται και να αρχίσει την επεξεργασία.

 

Το πεδίο της εφαρμογής της μηχανής dispersin:

  • Νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά γραφεία, εργαστήρια
  • Οίκοι ευγηρίας, κέντρο αποκατάστασης, thalassotherapy κέντρο
  • Σπίτι