• Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία
 • Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία
 • Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία
 • Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία
Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία

Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SmartWave
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SWT6000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αφότου λάβαμε την πληρωμή Shockwave των ΕΔ της μηχανής θεραπείας
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 μονάδες
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Θεραπεία ακουστικών κυμάτων για τη στυτική δυσλειτουργία/υγιές κύμα για ed Λειτουργία ESWT: ΕΔ (δυσλειτουργία Erecile), ασθένεια Peyronie
Τεχνολογία: Χαμηλό κρουστικό κύμα έντασης Frenquency: 1-22 Hz
Βάθος διείσδυσης: 0 - 60mm Ενέργεια: 1.0 ο φραγμός σε 5,0 φράζει,
Συχνότητες σφυγμού: 1 - 22 Hz διευθετήσιμο συνεχώς, να περπατήσει 1Hz Πρωτόκολλα: 8 ή 40 προετοιμασμένα πρωτόκολλα με 999 προσαρμοσμένα πρωτόκολλα
Παραγωγή: Ενιαίο κανάλι (προαιρετικός διπλός) Applicator κεφάλια: 6mm/15F χιλ. 15C χιλ. 15D χιλ. 25mm/36mm
Τύπος: Ο αέρας συμπίεσε βαλλιστικό
Υψηλό φως:

shockwave ιατρική συσκευή

,

μηχανή επεξεργασίας κλονισμού

Περιγραφή προϊόντων

ED1000 Urology στυτική ShockWave BS-SWT6000 θεραπείας EDSWT κρουστικών κυμάτων δυσλειτουργίας θεραπεία Equiment για τους ΕΔ

Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία 0

Εξοπλισμός BS-SWT6000 θεραπείας κρουστικών κυμάτων SmartWave

Ο εξοπλισμός θεραπείας κρουστικών κυμάτων, κάλεσε επίσης ESWT, κυρίως για τη φυσική θεραπεία θεραπείας, τον αθλητικό τραυματισμό και θεραπεία rehabitation.

Η στυτική δυσλειτουργία, ή οι ΕΔ, είναι πότε είναι δύσκολο να αποκτηθεί ή να κρατηθεί μια ανέγερση που είναι αρκετά σταθερή για το φύλο. Οι ΕΔ έχουν επιπτώσεις τουλάχιστον σε 30 εκατομμύριο άτομα. Τα περισσότερα άτομα έχουν τα προβλήματα με τις ανεγέρσεις από καιρού εις καιρόν. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει περισσότερο από ο μισός από το χρόνο, κατόπιν οι ΕΔ είναι παρόντες. Οι ΕΔ μπορούν να συμβούν πότε τα προβλήματα υγείας περιορίζουν τα νεύρα ροής αίματος ή ζημίας στο πέος. Οι ΕΔ μπορούν επίσης να προκληθούν από την πίεση ή τους συναισθηματικούς λόγους. Οι ΕΔ μπορούν να είναι μια έγκαιρη προειδοποίηση μιας σοβαρότερης ασθένειας. Οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή πίεση αίματος και η υψηλή ζάχαρη μπορούν όλες αίματος να προκαλέσουν τους ΕΔ. Η εύρεση και η μεταχείρηση της αιτίας των ΕΔ σας μπορούν να βοηθήσουν τη γενικές υγεία και την ευημερία σας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ SHOCKWAVE ΕΝΤΑΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ; Πώς το χρησιμοποιούμε
Χαμηλό Shockwave έντασης – LWST παρέχει μια διπλή έκβαση σχετική με τη penile αποκατάστασή σας. Η πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι αναπαράγει την αύξηση βλαστικών κυττάρων της penile περιοχής. Στα πλαίσια του προγράμματος επεξεργασίας του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Peyronie μας – διαδραματίζει έναν διπλό ρόλο στη βοήθεια να χωριστεί και η συγκεντρωμένη και διάχυτη πινακίδα συν την αποκατάσταση του χαλασμένου ιστού.  

edswt

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι περισσότερο από ευνουχίζοντας μπορεί να καταστρέψει τη ποιότητα ζωής σας. Για πολλά χρόνια, τα άτομα με τους ΕΔ έχουν προσφύγει στα προφορικά φάρμακα των ΕΔ, για να ανακουφίσουν τα συμπτώματά τους. Ενώ τα προφορικά φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία μπορούν να είναι αποτελεσματικά για την προσωρινή ανακούφιση των συμπτωμάτων των ΕΔ, δεν στοχεύουν στην πρωταρχική αιτία πιό πολύ των ΕΔ του ασθενή και μπορούν συχνά να φέρουν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Ξέρουμε ότι καθώς τα άτομα γερνούν, τα σκάφη στο πέος αποδυναμώνουν, συμβάλλονται και γεμίζουν με την μικροϋπολογιστής-πινακίδα ακριβώς όπως κάνουν αλλού στο σώμα με τον καιρό. Δεδομένου ότι τα άτομα γερνούν το πέος μειώνεται στην ευαισθησία που κάνει την για να επιτύχει σκληρότερα έναν ευχάριστο οργασμό. Οι ασθενείς τείνουν επίσης να παρουσιάσουν τον αυξανόμενο ή επιδεινωμένο πυρίμαχο χρόνο μεταξύ της σεξουαλικής δραστηριότητας. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι η περισσότερη στυτική δυσλειτουργία είναι ένα αποτέλεσμα της φτωχής ροής αίματος, γνωστό ως vasculogenic ΕΔ. Έχουν υπάρξει αμέτρητες μελέτες, επιστρέφοντας δεκαετίες, που παρουσιάζουν Shockwave Extracorporeal χαμηλός-έντασης θεραπεία (λι-ESWT) για να είναι απίστευτα χρήσιμη για τους ΕΔ. Τα ποσοστά επιτυχίας έχουν αναφερθεί μέχρι 76% (θεραπευτικές πρόοδοι Urology), και ακόμη και μια μελέτη, που δημοσιεύεται στο Σκανδιναβικό περιοδικό Urology, το οποίο υποστήριξε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι «μια πιθανή θεραπεία» για τους ΕΔ σε μερικούς ασθενείς! 

 

 Παράμετρος:

Αξία:

Τεχνολογία 

Ο αέρας συμπίεσε το βαλλιστικό shockwave σύστημα θεραπείας 

Ένταση κλονισμού 

 1.0 φραγμός σε 5Bar, να περπατήσει 0.1Bar 

Πρωτόκολλα

40 προετοιμασμένα πρωτόκολλα, απεριόριστες προσαρμοσμένες τοποθετήσεις 

Παραγωγή 

Ενιαίο κανάλι ή δύο καναλιών (προαιρετικός)

Έλεγχοι

Οθόνη επαφής χρώματος για όλες τις διαδικασίες λογισμικού. Περιστροφικά εξογκώματα ελέγχου για το ενεργειακό επίπεδο και για τη συχνότητα

Συσκευασία 

Ξύλινη περίπτωση ή περίπτωση Aluminimun ως προαιρετικό εξάρτημα 

EDSWT: Νέο Effectivness για περισσότερους ασθενείς:

Το Vasculogenic και οι διαβητικοί ασθενείς των ΕΔ θα ωφεληθούν από EDSWT. Η θεραπεία EDSWT φέρνει την ελπίδα σε εκείνους τους ασθενείς, με την άδεια περισσότερο από 70% τους να γίνει απαντητική στους ανασταλτικούς παράγοντες PDE5.  Σαν «end-stage» ΕΔ ασθενείς, θα είναι σε θέση να απολαύσουν την κανονική σεξουαλική λειτουργία. Shockwave μας το σημαντικό θεραπευτικό σύστημα μηχανών θεραπείας μπορεί να φέρει τη μόνιμη βελτίωση στη στυτική λειτουργία και το νέο σεξουαλικό αυθορμητισμό στα εκατομμύρια – ανώδυνα, φυσικά και την ασφάλεια. Το Smartwave EDSWTuses παλλόταν τα ακουστικά κύματα, γνωστά στην Ευρώπη ως shockwave θεραπεία, για να εξετάσουν την πρωταρχική αιτία της κακής σεξουαλικής απόδοσης για τα άτομα - φτωχή ροή αίματος. Με την επέκταση των υπαρχόντων αιμοφόρων αγγείων στο πέος και τη δημιουργία των νέων λεωφόρων για περισσότερο αίμα για να ρεύσει στο πέος, Smartwave παράγει τις υγιέστερες, πληρέστερες και πιό συνεχείς ανεγέρσεις για τα άτομα με και χωρίς στυτική δυσλειτουργία. 

Οφέλη

 • Αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα
 • Φως, συμπαγής & κινητός
 • Μακροπρόθεσμη επίδραση
 • Ελεύθερες, σύντομες επεξεργασίες πόνου χωρίς τις αναφερόμενες παρενέργειες
 • Κατάλληλος για τις πρόσθετες urology εφαρμογές

 

Αποτελεσματικός χωρίς φάρμακο

EDSWT δεν περιλαμβάνει τη χρήση οποιωνδήποτε φαρμακευτικών ειδών. Επιπλέον, η επεξεργασία κρουστικών κυμάτων δεν προκαλεί κανένα παρενέργεια ή συστημικό φορτίο σε άλλους όργανα και υγιείς ιστούς. Η μη καταπατητική, ανώδυνη διαδικασία EDSWT εκτελείται κατά τη διάρκεια μιας σειράς συνοπτικών επισκέψεων στο urology γραφείο, και δεν απαιτεί καμία νάρκωση ή αναισθησία. Η βελτίωση Discernable στη στυτική λειτουργία του πέους μπορεί να είναι ορατή μέσα σε δύο εβδομάδες αφότου αρχίζει η θεραπεία. Οι πρόσφατες κλινικές μελέτες αποκάλυψαν ότι οι ασθενείς παρουσίασαν ένα υψηλό ποσοστό της ικανοποίησης για περισσότερο από δύο έτη μετά από τη θεραπεία – όλα χωρίς εμπιστοσύνη στους ανασταλτικούς παράγοντες PDE5. Στις κλινικές δοκιμές, EDSWT έχει παρουσιάσει σημαντική μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα. Αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από μια double-blind ελεγχόμενη ψευδοφάρμακο μελέτη μιας μεγάλης ομάδας ασθενών.

Τα κρουστικά κύματα είναι ακουστικά κύματα που παράγουν μια ώθηση πίεσης και που φέρνουν την ενέργεια κατά το διάδοση μέσω ενός μέσου. Ο βαθμός εστίασης μπορεί να διαμορφωθεί noninvasively, με συνέπεια τη μεταβλητή συγκέντρωση της ενέργειας σε μια επιθυμητή θέση. Όταν τα κρουστικά κύματα εφαρμόζονται σε ένα όργανο, τα κύματα αλληλεπιδρούν με τους στοχοθετημένους βαθιούς ιστούς και ενεργούν ως παροδικές μικρομηχανικές δυνάμεις που αρχίζουν διάφορες βιολογικές αλλαγές.

Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal έχει εξεταστεί κλινικά και έχει εφαρμοστεί στους διάφορους ιατρικούς τομείς. Η μεγάλης έντασης θεραπεία κρουστικών κυμάτων χρησιμοποιείται για lithotripsy λόγω της μηχανικής καταστρεπτικής φύσης της. Τα κρουστικά κύματα μέσος-έντασης έχουν αποδειχθεί για να έχουν τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και χρησιμοποιούνται για τη μεταχείρηση ενός ευρέος φάσματος των ορθοπεδικών όρων, όπως τα μη συνδικαλιστικά σπασίματα, το tendonitis, και το bursitis. Τα κρουστικά κύματα χαμηλός-έντασης έχουν πιθανώς τις αγγειογενείς ιδιότητες και χρησιμοποιούνται στη διαχείριση των χρόνιων πληγών, περιφερειακή νευροπάθεια, και στον καρδιακό ισχαιμικό ιστό.

Όταν ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ εφαρμόζεται σε ένα όργανο, τα σχετικά αδύνατα ακόμα κρουστικά κύματα αλληλεπιδρούν με τους στοχοθετημένους βαθιούς ιστούς όπου προκαλούν τη μηχανικά πίεση και το microtrauma, επίσης γνωστές ως πίεση κουράς. Αυτή η δύναμη κουράς προκαλεί έπειτα μια αλυσίδα των γεγονότων που προκαλούν την απελευθέρωση των αγγειογενών παραγόντων που προκαλούν το neovascularization των επηρεασθε'ντων ιστών και που ενισχύουν τη ροή αίματος. Η παρέκταση αυτών των συμπερασμάτων στους ΕΔ έχει οδηγήσει στην υπόθεση ότι εάν εφαρμόζεται στο cavernosa σωμάτων, ο ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ θα μπορούσε να βελτιώσει τη penile ροή αίματος και τη endothelial λειτουργία με την υποκίνηση της αγγειογένειας στο πέος. Αυτή η αναθεώρηση συνοψίζει την επίδραση του ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ στο στυτικό ιστό καθώς επίσης και τα κλινικά στοιχεία της επίδρασής της στους ασθενείς με τους vasculogenic ΕΔ.

Τα ηχιτικά κύματα είναι υψηλή πίεση, κύματα ήχου χαμηλής συχνότητας, που παράγονται από μια συσκευή έξω από το σώμα και εφαρμόζω στον επηρεασθε'ντα ιστό κατά τρόπο περιοχή-συγκεκριμένο. Στην ασθένεια Peyronie, και τους ΕΔ η penile πινακίδα είναι ο στόχος shockwaves. Η διαδικασία μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς νάρκωση.

 

Η Penile extracorporeal θεραπεία κρουστικών κυμάτων χαμηλός-έντασης (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ) στο πέος έχει προκύψει πρόσφατα ως νέα και ελπιδοφόρος μορφή στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας το (ED). Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ έχει τις αγγειογενείς ιδιότητες και υποκινεί το neovascularization. Εάν εφαρμόζεται στο cavernosa σωμάτων, ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ μπορεί να βελτιώσει τη penile ροή αίματος και τη endothelial λειτουργία.
Σε μία σειρά των κλινικών δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των τυχαίων double-blind υποκρίνομαι-ελεγχόμενων μελετών, ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ έχει αποδειχθεί για να έχει μια ουσιαστική επίδραση penile hemodynamics και τη στυτική λειτουργία στους ασθενείς με τους vasculogenic ΕΔ. Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ είναι αποτελεσματικός στους ασθενείς που ανταποκρίνονται phosphodiesterase 5 ανασταλτικοί παράγοντες (PDE5i) και μπορούν επίσης να μετατρέψουν τους μη ανταποκρινομένους PDE5i
στους αποκριτές. Η απάντηση στις ελλείψεις ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ βαθμιαία με τον καιρό, και μετά από 2 έτη, για τους μισούς από τους ασθενείς διατηρεί τη λειτουργία τους. Η εκτενής έρευνα απαιτείται για να καταλάβει την επίδραση του ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ στο στυτικό ιστό, για να τροποποιήσει το πρωτόκολλο θεραπείας για να μεγιστοποιήσει τις εκβάσεις της, και για να προσδιορίσει τους ασθενείς που θα ωφεληθούν τους περισσότερους από αυτήν την επεξεργασία.

 

Επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα: Υπάρχουν πάνω από 40 κλινικές μελέτες που παρουσιάζουν shockwave θεραπεία για να είναι αποτελεσματική στη μεταχείρηση των ΕΔ. Εμπορικά γνωστοί ως SMARTWAVE οι ασθενείς παρουσιάζουν τις μεγάλες βελτιώσεις στη σεξουαλική υγεία τους, που περιλαμβάνει:

 • Πιό μεγαλύτερης διάρκειας ανεγέρσεις
 • Πιό αυθόρμητες ανεγέρσεις
 • Πληρέστερες ανεγέρσεις
 • Ανακούφιση από τα συμπτώματα της στυτικών δυσλειτουργίας και της ασθένειας Peyronie
 • Ενισχυμένη ευαισθησία
 • Βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση
 • Μειωμένος χρόνος αποκατάστασης μεταξύ των οργασμών

 

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΚΡΟΥΣΤΙΚΏΝ ΚΥΜΆΤΩΝ EXTRACORPOREAL
Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πιθανούς ασθενείς. Αντίθετα από τα φάρμακα, η θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal δεν απαιτεί τους ανθρώπους για να πάρει τα προφορικούς φάρμακα ή τους πυροβολισμούς πριν από το φύλο. Είναι επίσης μη καταπατητικό, έτσι δεν υπάρχει καμία χειρουργική επέμβαση σχετική και υπάρχουν λίγες παρενέργειες στις επεξεργασίες. Δεν υπάρχει επίσης κανένας χρόνος διακοπής με τις επεξεργασίες, και κάθε σύνοδος διαρκεί μόνο 20 λεπτά. Το καλύτερο όλοι, ασθενείς θα χρειαστεί μόνο 10 θεραπείες για τα μόνιμα αποτελέσματα.

 

Πολλά άτομα έχουν τους vasculogenic ΕΔ, οι οποίοι προκαλούνται από μια έλλειψη ροής αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal μπορεί να βοηθήσει τους καθώς επίσης και τα διαβητικά άτομα ο των οποίων όρος συμβάλλει στους ΕΔ τους. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για να θεραπεύσει εκείνων που είναι και απαντητικοί και αδιάφοροι στο φάρμακο των ΕΔ

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

Θεραπεία ασθενειών Schlatter Osgood

Μέση tendinopathy επεξεργασία Αχιλλέα μερίδας

Διάμεση κνημιαία επεξεργασία συνδρόμου πίεσης

Επεξεργασία Lymphedema

Tendinopathy επεξεργασία Αχιλλέα Insertional

Ιδιοπαθής επεξεργασία χαμηλού πόνου στην πλάτη

Μεγαλύτερη trochanteric επεξεργασία συνδρόμου πόνου

Subacromial επεξεργασία συνδρόμου διάδοσης

Να σκληρύνει με αποθέματα ασβεστίου τενοντίτιδα της επεξεργασίας ώμων

Διαχείριση πληγών

Σημεία ώθησης

Πλευρική επεξεργασία αγκώνων αντισφαίρισης

Cellulite

Επεξεργασία χαμηλού πόνου στην πλάτη Pseudoradicular

Πελματική επεξεργασία fasciitis

 

ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΎ ΚΎΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ:

• Αλλαγή της διαπερατότητας μεμβρανών κυττάρων
• Απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών
• Αντιβακτηριακά αποτελέσματα
• Απελευθέρωση ΑΡΙΘ. (νιτρικό οξείδιο)
• Απελευθέρωση των παραγόντων αύξησης (VEGF, eNOS, bmp-2, PCNA)
• Επαγωγή της αύξησης σκαφών
• Μετανάστευση και διαφοροποίηση βλαστικών κυττάρων

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ:
- Ingrowth Neovascularization, αντιστροφή της χρόνιας ανάφλεξης, υποκίνηση του κολλαγόνου
- Δημιουργεί shockwave βασισμένο ιδιαίτερα ελεγχόμενο στο ακρίβεια πίεση αέρος
- Oil-free αεροσυμπιεστής, χαμηλού θορύβου και ανθεκτικός
- Πλούσια συσκευή αποστολής σημάτων για τις διάφορες επεξεργασίες
- Με τα προετοιμασμένα πρωτόκολλα επεξεργασίας, και προσαρμοσμένα τα χρήστης πρωτόκολλα       
- Ενεργειακά επίπεδα από 1Bar σε 5Bar, διευθετήσιμος, που περπατεί σε 0.1Bar

- Συχνότητα μέχρι 22Hz, διευθετήσιμο από 1Hz σε 22Hz, που περπατεί σε 1Hz
- Μεγάλη οθόνη αφής με τα γρήγορος-εξογκώματα για να θέσει τη συχνότητα και την ενέργεια αμέσως

 

Πόσο αποτελεσματικό είναι ESWT;
Τα αποτελέσματα ήταν μια καταπληκτική μέση μείωση του πόνου 92% με μόνο μια επεξεργασία. (Αυτό το στοιχείο απεικονίζει τα αποτελέσματα όλων των ασθενών που αντιμετωπίζονται στη μελέτη ένα έτος μετά από να λάβει μια θεραπεία με τη μηχανή θλδορνηερ EPOS ESWT).

 

Ποια σημάδια δείχνουν ότι αυτή η θεραπεία απαιτείται;
Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων μπορεί να μεταχειριστεί τους όρους όπως οι εκφυλισμένοι τένοντες (tendonitis Αχιλλέα), ο πόνος τακουνιών (πελματικό fasciitis) και ο αγκώνας αντισφαίρισης (πλευρικό epicondylitis).

 

Πότε θα έπρεπε να εξετάσω ESWT;
Εάν είχατε τον όρο σας για περισσότερο από έξι μήνες και έχετε δοκιμάσει τη συντηρητική θεραπεία τρεις χωρίς τα αποτελέσματα, μην περιμένετε άλλο να επιδιώξετε τη βοήθεια. Είναι φυσικό να χρονοτριβήσει, αλλά όχι μια καλή ιδέα για τους όρους tendonitis, δεδομένου ότι συνεχώς να χρησιμοποιήσει τον εκφυλιστικό ιστό τενόντων μπορεί να προκαλέσει την περαιτέρω ζημία.

 

Πότε θα έπρεπε να αποφύγω αυτήν την θεραπεία;
Οι περιπλοκές είναι σπάνιες με τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων. Οι άνθρωποι που έχουν τη φτωχή αίσθηση (νευροπάθεια) ή την υπερευαισθησία στην περιοχή στόχων δεν πρέπει να έχουν αυτήν την διαδικασία. Οι ανοικτές πληγές πρέπει επίσης να αποφευχθούν. Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων δεν χρησιμοποιείται στους ασθενείς με τους όρους ή τις συλλήψεις καρδιών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό πρέπει να συζητηθεί με τον παθολόγο σας πρίν υποβάλλεται στη διαδικασία.

 

Είναι το Ι υποψήφιος για Shockwave τη θεραπεία;
Τα ακόλουθα κριτήρια πρέπει όλα να είναι συναντιούνται προτού να μπορέσει να αρχίσει η επεξεργασία: 

1. Έχετε εντοπιστεί με έναν όρο ότι Shockwave η θεραπεία έχει καταδειχθεί αποτελεσματικός στη μεταχείρηση. (Είτε από το γιατρό, ο οικογενειακός γιατρός σας, είτε το χειρούργο μας). 

2. Δεν υπάρχουν καμία σημαντική ή σοβαρή παρενέργεια ή αντένδειξη. 

3. Η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη άλλη πραγματοποιήσιμη εναλλακτική.  

4. Οι συντηρητικές επεξεργασίες έχουν αποτύχει ή δεν ελειτούργησαν.  

5. Καταλαβαίνετε τη διαδικασία, τις δαπάνες και άλλους παράγοντες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επεξεργασίας σας.

 

ΓΙΑ για Urology ED1000 τη στυτική ShockWave BS-SWT6000 θεραπείας EDSWT κρουστικών κυμάτων δυσλειτουργίας θεραπεία Equiment για τους ΕΔ

Ακριβώς επαφή Ray Liu

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Χαμηλή Urology εξοπλισμού ED1000 θεραπείας κλονισμού έντασης στυτική δυσλειτουργία θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.