• Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας
Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας

Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SmartWave
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SWT2X

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αφότου λάβαμε την πληρωμή Shockwave των ΕΔ της μηχανής θεραπείας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδα το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Frenquency: 1HZ σε 22 Hz διευθετήσιμα, περπατώντας σε 1Hz Όνομα προϊόντων: Χαμηλή μηχανή επεξεργασίας κλονισμού έντασης
Ενέργεια: 10mj (0.2Bar) σε 190mj (5Bar), διευθετήσιμο να περπατήσει 10mj Εφαρμογή: Στυτικές δυσλειτουργίες (ΕΔ), ασθένεια Peyronie (PD), πρόωρη εκσπερμάτωση
Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία Ι Συσκευή αποστολής σημάτων: 5pcs κράμα που γίνεται
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες Συχνότητα: 1-22Hz, που περπατεί από 1 Hz
Λειτουργών τρόπος: Continuous/4/8/16 σφυγμοί Ύφος: μηχανή θεραπείας κρουστικών κυμάτων, φορητή
Υψηλό φως:

Χαμηλή ed shockwave έντασης μηχανή

,

φορητή ed shockwave μηχανή

,

Κατηγορία Ι shockwave συσκευή θεραπείας

Περιγραφή προϊόντων

Φορητή ΕΔ συσκευή θεραπείας κρουστικών κυμάτων εγχώριας χρήσης για την ουρολογική θεραπεία δυσλειτουργίας

SmartWave BS-SWT2X για τους ΕΔ Catalogue.pdf

 

 

 

Προδιαγραφές

 

Πρότυπο έξυπνος-κυμάτων: BS-SWT2X
Προδιαγραφή Αξία
Τύπος κρουστικών κυμάτων Ακτινωτή μηχανή κρουστικών κυμάτων
Ενέργεια κρουστικών κυμάτων 10mJ σε 190mJ (0,25 φραγμός σε 5Bar)
Συχνότητα κρουστικών κυμάτων 1 Hz σε 22Hz
Πρότυπο σφυγμού Συνεχής ή έκρηξη
Συσκευή αποστολής σημάτων (applicators) 5 PC για τις διαφορετικές εφαρμογές
Πρωτόκολλα επεξεργασίας Η φυσιοθεραπεία, στυτική δυσλειτουργία, Cellulite μειώνει

 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΛΌΓΟΣ ότι πάσχετε από την ουρολογική δυσλειτουργία είστε λόγω των στενών αιμοφόρων αγγείων στο πέος με συνέπεια την έλλειψη ροής αίματος.
Shockwave η θεραπεία βοηθά να επανοικοδομήσει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει τη ροή αίματος. Αυτό αντιστρέφει τα συμπτώματα της δυσλειτουργίας.
Το περιοδικό υγείας των ατόμων έχει ορίσει shockwave τη θεραπεία έχει την καλύτερη θεραπεία ατόμων.
Πολύ ασφαλής επεξεργασία, καμία πόνος ή παρενέργεια. Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
 

Νοέμβριος είναι μήνας συνειδητοποίησης διαβήτη. Η διαβητική στυτική δυσλειτουργία είναι απίστευτα κοινή στα άτομα.
Ο διαβήτης μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στο νεύρο και τα αιμοφόρα αγγεία, που αποτρέπει την ισχυρή ροή αίματος, η οποία είναι η πρωταρχική αιτία των ΕΔ (ανικανότητα)
Μέχρι 90% των ατόμων με το διαβήτη θα δοκιμάσει κάποια μορφή των ΕΔ.
Τα άτομα με το διαβήτη είναι 3-4 φορές πιθανότερο να έχουν τους ΕΔ.
Shockwave η θεραπεία χρησιμοποιεί τα χαμηλής συχνότητας soundwaves για να επανοικοδομήσει και να αναζωογονήσει τα χαλασμένα αιμοφόρα αγγεία και υποκινεί τη νέα αύξηση αιμοφόρων αγγείων.


Τι αυτός κάνει;
Επανεγκαθιδρύει ένα ισχυρό αγγειακό σύστημα που παίρνει το αίμα αντλώντας πάλι. Όσο ισχυρότερα τα αιμοφόρα αγγεία, ισχυρότερα η ανέγερση.

Πολλά άτομα αγωνίζονται να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση λόγω διάφορων ανησυχιών υγείας.
Ένα από ο καύτερα - γνωστός είναι αγγειακή δυσλειτουργία. Αυτό συμβαίνει λόγω των στενών αιμοφόρων αγγείων που επηρεάζει τη ροή αίματος στην περιοχή.
Shockwave η θεραπεία είναι μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες θεραπείες για αυτήν την δυσλειτουργία.
Μέσω των υγιών κυμάτων μεταχειριζόμαστε την πρωταρχική αιτία του ζητήματος. Βοηθά να επανοικοδομήσει τα αιμοφόρα αγγεία που με τη σειρά οι βοήθειες βελτιώνουν τη ροή αίματος στην περιοχή.
Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν πει

- Μπορούν να επιτύχουν την ανέγερση πρωινού
- Σταθερότητα κατά τη διάρκεια της επαφής
- Ενισχυμένη απόδοση

 

Ο σημαντικότερος όλοι είναι ότι αισθάνονται βεβαιότεροι και τους έχει βοηθήσει για να επανακτήσει το σπινθήρα στο γάμο τους.

ed 1000, ed θεραπεία 1000 κρουστικών κυμάτων αγοράζει, zimmer, gainswave, ΕΔ 1000, κύμα κερδών, Zimmer

Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας 0

Λειτουργίες

Τι είναι EDSWT (στυτική θεραπεία κρουστικών κυμάτων δυσλειτουργίας);

Η στυτική θεραπεία κρουστικών κυμάτων δυσλειτουργίας (EDSWT) είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στους vasculogenic ΕΔ, μια συσκευή που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ακουστικής. Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην καρδιολογία, με πρόσφατη επιτυχία στους αντιστρέψιμους ισχαιμικούς ιστούς της καρδιάς. EDSWT χρησιμοποιεί τα extracorporeal κρουστικά κύματα χαμηλός-έντασης, που εστιάζουν στα αιμοφόρα αγγεία και που ενθαρρύνουν το neovascularization στον άξονα και το crus πεών. Η βοήθεια κρουστικών κυμάτων χαμηλός-έντασης ανακουφίζει την αγγειακή ανεπάρκεια, μια κοινή αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

ed 1000, ed θεραπεία 1000 κρουστικών κυμάτων αγοράζει, zimmer, gainswave, ΕΔ 1000, κύμα κερδών, Zimmer

EDSWT: Νέο Effectivness για περισσότερους ασθενείς
Το Vasculogenic και οι διαβητικοί ασθενείς των ΕΔ θα ωφεληθούν από EDSWT – εκείνοι που ανταποκρίνονται στους ανασταλτικούς παράγοντες PDE5 καθώς επίσης και εκείνοι που είναι αδιάφοροι. Για το τελευταίο, που περιλαμβάνει έναν ουσιαστικό αριθμό αυστηρών ασθενών των ΕΔ, η μόνη λύση είναι μέχρι σήμερα κενές αντλίες, εγχύσεις και ίσως μοσχεύματα. Η θεραπεία EDSWT φέρνει την ελπίδα σε εκείνους τους ασθενείς, με την άδεια περισσότερο από 70% τους να γίνει απαντητική στους ανασταλτικούς παράγοντες PDE5. Σαν «end-stage» ΕΔ ασθενείς, θα είναι σε θέση να απολαύσουν την κανονική σεξουαλική λειτουργία. Με 50% των ατόμων ηλικίας 40-70 που πάσχει από τους ΕΔ, και ακόμα περισσότερους από τους παροδικούς ΕΔ, το σημαντικό θεραπευτικό σύστημα Medispec μπορεί να φέρει τη μόνιμη βελτίωση στη στυτική λειτουργία και το νέο σεξουαλικό αυθορμητισμό στα εκατομμύρια – ανώδυνα, φυσικά και την ασφάλεια.

ed 1000, ed θεραπεία 1000 κρουστικών κυμάτων αγοράζει, zimmer, gainswave, ΕΔ 1000, κύμα κερδών, Zimmer

Υπερνικήστε τη στυτική δυσλειτουργία μόνιμα με μια μη καταπατητική, ανώδυνη επεξεργασία
Αποδεδειγμένο αποτελεσματικό στην κλινική δοκιμή, το BS-SWT2X είναι ένα μοναδικό κινητό σύστημα που εκτελεί το πρωτόκολλο EDSWT κατά τρόπο ασφαλή, αποδοτικό. Το Vasculogenic και οι διαβητικοί ασθενείς των ΕΔ, που ανταποκρίνονται στους ανασταλτικούς παράγοντες PDE5 καθώς επίσης και εκείνοι που είναι αδιάφοροι, μπορούν να λάβουν τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων από το BS-SWT2X και βελτιωμένη την εμπειρία στυτική λειτουργία.

 Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας 1

Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal, επίσης καλούμενη ESWT, χρησιμοποιεί τα ακουστικά κύματα για να υποκινήσει τα κύτταρα αίματος και νεύρων. Οι ασθενείς που θεραπεύθηκαν από ESWT την εμπειρία αύξησαν τη ροή αίματος στο πέος με συνέπεια τις ισχυρότερες ανεγέρσεις.

 

Περίπου επεξεργασία ESWT

Ποικίλοι διαφορετικοί τύποι γιατρών έχουν χρησιμοποιήσει τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων Extracorporeal για να μεταχειριστούν τα πολλαπλάσια συμπτώματα. Τα κρουστικά κύματα περιέχουν τους υψηλής ενέργειας σφυγμούς που παράγονται από μια ηλεκτρομαγνητική σπείρα. Τα ενεργειακά κύματα παράγονται εξωτερικά έπειτα διαβιβασθείς από ένα μαξιλάρι ESWT μέσω του δέρματος.

 

Ανέγερση

Η ροή αίματος είναι κρίσιμη για τις αρσενικές ανεγέρσεις. Όταν ένα άτομο υποκινείται σεξουαλικά, οι αρτηρίες διευρύνουν έτσι ώστε το πέος του μπορεί να γεμίσει με το αίμα. Δίνει την αναγκαία σταθερότητα στο πέος για την κολπική διείσδυση. Κάποιος που έχει τα προβλήματα με τη ροή αίματος στο πέος μπορεί να έχει τις πιό αδύνατες ανεγέρσεις ή μπορεί να είναι ανίκανος να έχει τις ανεγέρσεις καθόλου. Αυτό είναι ακριβώς ποια θεραπεία ακουστικών κυμάτων έχει ως σκοπό να μεταχειριστεί. Η θεραπεία ακουστικών κυμάτων έχει αποδειχθεί για να βελτιώσει τη ροή αίματος και έχει ως σκοπό να βοηθήσει να ενισχύσει οποιαδήποτε αδύνατα αιμοφόρα αγγεία, για να αφαιρέσει την πινακίδα, και βοηθά με την αύξηση των νέων αιμοφόρων αγγείων.

 

Επεξεργασία

Για να διαχειριστεί τη θεραπεία ακουστικών κυμάτων, ένας ειδικός εφαρμόζει έναν έλεγχο στο πέος, το οποίο είναι ντυμένο σε ένα ειδικό πήκτωμα. Τα ακουστικά κύματα εφαρμόζονται έπειτα στα συγκεκριμένα και στρατηγικά μέρη του πέους, για να αφαιρέσουν τη συγκέντρωση της πινακίδας και στο rejuvenate και να αναζωογονήσουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα κύτταρα μέσα στη penile περιοχή. Είναι μια σύντομη και αποτελεσματική επεξεργασία που έχει μηές παρενέργειες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό είναι μια χειρουργική επέμβαση αριθ., κανένας πόνος, και μηά διαδικασία κινδύνου, συγκεκριμένα για τη θεραπεία και την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

 

Αποτέλεσμα

Υπάρχουν πολλές ουρολογικές περιπτωσιολογικές μελέτες και κλινικές δοκιμές της θεραπείας ακουστικών κυμάτων για τους ΕΔ & το PE που παρουσιάζουν πραγματικά αποτελέσματα, που καταδεικνύουν ότι το ακουστικό κύμα όχι μόνο μεταχειρίζεται αλλά μπορεί να θεραπεύσει τη υποκείμενη αιτία των ΕΔ. Η διαδικασία είναι απλή και κατάλληλη για τον ασθενή. Πολλά άτομα έχουν διαπιστώσει ότι οι ανεγέρσεις τους έχουν βελτιωθεί και είναι σε θέση άλλη μια φορά να έχουν την επαφή χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε χαπιών, εγχύσεων, και φαρμάκων. AWT βοηθά την επανάκτηση ατόμων η εμπιστοσύνη τους με το δόσιμο τους της δυνατότητας να έχει τις ισχυρές ανεγέρσεις μόνοι τους.

 

 

ΓΙΑ τη φορητή ΕΔ συσκευή θεραπείας κρουστικών κυμάτων εγχώριας χρήσης για την ουρολογική θεραπεία δυσλειτουργίας

Ακριβώς επαφή Ray Liu

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Χαμηλή Shockwave έντασης ΕΔ φορητή κατηγορία Ι μηχανών Shockwave συσκευή θεραπείας θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.