• Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική
 • Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική
 • Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική
Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική

Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΣΑΓΚΆΗ, ΚΙΝΑ
Μάρκα: LUMSAIL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-FCL4M

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, μετρητά (ευπρόσδεκτα σε LUMSAIL ΙΑΤΡΙΚΌ)
Δυνατότητα προσφοράς: 200 μονάδες/μήνες
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος λέιζερ: Κλασματικός εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου γ Όνομα: Κλασματικός εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου γ
Ύφος λέιζερ του CO2: Φορητός Χαρακτηριστικά γνωρίσματα λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα: Επεξεργασία ακμής, ανελκυστήρας προσώπου, αφαίρεση χρωστικών ουσιών, διορθωτές χρώσης, Remover πόρων
Κλασματικό μήκος κύματος λέιζερ του CO2: 10600nm Λέξη κλειδί: Κλασματικό λέιζερ του CO2 κολπικό
BS-FCL4M εξουσιοδότηση λέιζερ: 12 μήνες Μέγεθος σημείων ΛΈΙΖΕΡ του CO2: 12mm*12mm
BS-FCL4M χρώμα λέιζερ: Άσπρος Κλασματικό σύστημα ψύξης λέιζερ του CO2: αερόψυξη
Υψηλό φως:

μηχανή λέιζερ σημαδιών του CO2

,

μηχανή λέιζερ σημαδιών 15w

,

μηχανή σημαδιών ακμής του CO2

Περιγραφή προϊόντων

Κλασματικός εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου για την αναγέννηση δερμάτων

Εισάγοντας τον κλασματικό εξοπλισμό ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου για την αναγέννηση δερμάτων από LUMSAIL ΙΑΤΡΙΚΌ.

Διαμορφώστε το αριθ.: BS-FCL4M

 

BS-FCL4M είναι ένα κλασματικό λέιζερ του CO2 υπολογιστών γραφείου πρότυπο ξαναερχόμενος στην επιφάνεια το σύστημα βασισμένο στην αφαιρετική τεχνολογία θερμόλυσης λέιζερ του CO2.

Το δέρμα που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τα λέιζερ κατευθύνει εν συντομία μια έντονη έκρηξη της ενέργειας λέιζερ επάνω στην επιφάνεια του δέρματος, ιστοί δερμάτων ατμών και ποτίζει πολύ γρήγορα. Διαπερνά το βάθος είναι περίπου 1mm, και να διατηρήσει την επιφάνεια του δέρματος άθικτη, δημιουργώντας τις μικροσκοπικές στήλες του αντιμετωπισμένου ή πηγμένου ιστού που περιβάλλονται από τον υγιή ιστό. Εδώ κοντά η χαλασμένη κίνηση κυττάρων αμέσως σε αυτήν την μικροσκοπικά χαλασμένη περιοχή και θεραπεύει την πληγωμένη περιοχή, κατά συνέπεια collagens ξαναμεγαλώνει και το δέρμα είναι.

 

BS-FCL4M μπορεί στο συνεχή τρόπο, τον παλόμενο τρόπο, ή τον ανιχνευτικό τρόπο, για τις διαφορετικές εφαρμογές στην πλαστική ή δερματολογική χειρουργική επέμβαση.

 

Να ξαναέρθει στην επιφάνεια δερμάτων λέιζερ του CO2

Η χρησιμοποίηση προώθησε τη τεχνολογία λέιζερ, ένα λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα (CO2) γιατί να ξαναέρθει στην επιφάνεια δερμάτων αφαιρεί ακριβώς τα εξωτερικά στρώματα του χαλασμένου δέρματος για να αποκαλύψει το ελλοχεύον δέρμα που είναι μαλακότερο, ομαλότερο, και νεώτερο κοίταγμα. Οι τεχνολογίες λέιζερ του CO2 και έρβιου είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο δέρμα λέιζερ δύο ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τις επιλογές επεξεργασίας. Το λέιζερ του CO2 χρησιμοποιείται στην επεξεργασία των βαθύτερων του προσώπου γραμμών και των ρυτίδων, ενώ το λέιζερ έρβιου χρησιμοποιείται για τις λεπτές γραμμές στις συγκρατημένα βαθιές ρυτίδες.

 

Πώς να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ του CO2 λειτουργεί;

Ένα λέιζερ του CO2 επιτρέπει στον καλλυντικό χειρούργο ή το δερματολόγο σας για να εκτελέσει το δέρμα ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τις διαδικασίες που μειώνουν ή αποβάλλουν τις εντονότερες γραμμές και τις ρυτίδες από τις παρόμοιες επεξεργασίες. Αυτό γίνεται με την αφαίρεση των βαθύτερων στρωμάτων του χαλασμένου δέρματος και την υποκίνηση της αναγέννησης του υγιούς δέρματος κάτω από.

Η πιό πρόσφατη τεχνολογική πρόοδος στον τομέα να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ είναι η χρήση των ελαφριών ακτίνων που είτε πάλλονται είτε διασκορπίζονται σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό. Αυτό ελαχιστοποιεί τη ζημία θερμότητας στην οποία το δέρμα ειδάλλως να εκτεθεί. Επιτρέπει επίσης σε ένα ισχυρότερο λέιζερ του CO2 για να χρησιμοποιηθεί για τη βαθύτερη αφαίρεση ιστού και για την αποτελεσματικότερη αφαίρεση των έντονων ρυτίδων και των πτυχών. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο δέρμα λέιζερ ξαναερχόμενος στην επιφάνεια την επεξεργασία για να παρέχει μερικά από τα πιό δραματικά, αποτελέσματα ηλικία-πρόκλησης πιθανά.

Η διαδικασία μπορεί να εκτελεσθεί στις συγκεκριμένες περιοχές - όπως γύρω από το στόμα ή τα μάτια - ή πέρα από την επιφάνεια του ολόκληρου προσώπου. Κατά τη διάρκεια ενός δέρματος λέιζερ του CO2 που ξαναέρχεται στην επιφάνεια την επεξεργασία, ένα τοπικό αναισθητικό (έγχυση επί του τόπου επεξεργασίας) χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει την πιθανή ταλαιπωρία. Εάν το ολόκληρο πρόσωπο αντιμετωπίζεται, η ενδοφλέβια ή γενική αναισθησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

Πώς CO2RE λειτουργεί;

C02RE (από την καντέλα) να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα (C02) κλασματικό αφαιρεί τα στρώματα του ιστού δερμάτων σε μια διαχωρισμένη σε συστατικά μέθοδο (οι στήλες του δέρματος αφαιρούνται, αφήνοντας το δέρμα που περιβάλλει κάθε στήλη άθικτη στην ενίσχυση στη θεραπεία) για να βοηθήσει να μειώσει «τα ηλικία-σημεία» (επίσης αποκαλούμενος τις φακίδες ήλιων, τα σημεία συκωτιού, και lentigines), τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, το σημάδι, τον ανώμαλο χρωματισμό, τη χαλαρότητα δερμάτων, τις της υφής παρατυπίες, το θαμπό τόνο, και ένα στρώμα κολλαγόνων του προσώπου, του λαιμού, και του στήθους.

Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική 0

Κλασματικός εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αναγέννησης δερμάτων

 • Υψηλός - η ποιότητα TEM00 σφράγισε μακριά τη γεννήτρια λέιζερ του CO2
 • κοινός αρθρωμένος βραχίονας 7 με την υψηλής ενέργειας αναλογία μεταφοράς
 • Ενέργεια μέχρι 15W, το οποίο καλύπτει την απαίτηση για τις περισσότερες εφαρμογές
 • Υποστήριξη που δημοσιευείται σε συνέχειες ή τυχαίος τρόπος ανίχνευσης
 • Μικροσκοπικό μέγεθος σημείων κάτω σε 0.15mm στη διάμετρο
 • Πλάτος σφυγμού από 100us σε 10ms, καλύψεις οι περισσότερες εφαρμογές
 • Προγραμματίσημη μορφή ανίχνευσης
 • Ο χρόνος απελευθέρωσης σφυγμού είναι εύκαμπτος για να προσαρμοστεί στον κατάλληλο διαφορετικό τύπο δέρματος
 • Υψηλή κινητικότητα

Κλασματικός εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου για τα οφέλη αναγέννησης δερμάτων:

Τα αποτελέσματα που αναμένονται είναι μια πολύ σημαντική και αξιοπρόσεχτη μείωση των συστατικών χαλασμένου του ήλιος δέρματος όπως «τα ηλικία-σημεία» (επίσης αποκαλούμενος τις φακίδες ήλιων, τα σημεία συκωτιού, και lentigines), οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, το σημάδι, ο ανώμαλος χρωματισμός, η χαλαρότητα δερμάτων, οι της υφής παρατυπίες, ο θαμπός τόνος, και ένα στρώμα κολλαγόνων. Το δέρμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται για μια περίοδο 6 μηνών μετά από τη διαδικασία το παρεχόμενο που κατάλληλο skincare χρησιμοποιείται και η έκθεση ήλιων ελαχιστοποιείται. Μερικές φορές τα αποτελέσματα δεν είναι σημαντικά μέχρι το 6ο και ούτε το 9ο μήνα, ανάλογα με την ηλικία του προσώπου, τη ρουτίνα παρακολούθησής τους και την ιστορία καπνίσματός τους.

Ασφαλής επεξεργασία: με την καθοδήγηση ενός ειδικευμένου καλλυντικού χειρούργου ή ενός δερματολόγου, ένα δέρμα λέιζερ του CO2 που ξαναέρχεται στην επιφάνεια την επεξεργασία είναι τέλεια ασφαλές. Με την προβλεψιμότητα του λέιζερ του CO2, το δέρμα μπορεί να είναι ακριβώς αφαιρεμένο στρώμα από το στρώμα για να παρέχει απίστευτα στα ασφαλή αποτελέσματα τις ελάχιστες παρενέργειες. Ένας αρμόδιος καλλυντικός χειρούργος ή ένας δερματολόγος θα συζητήσει το πιθανό δέρμα λέιζερ του CO2 ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τις περιπλοκές και πώς μπορούν να αποφευχθούν κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής σας.

 

Οι προδιαγραφές του υπολογιστή γραφείου δακτυλογραφούν τον κλασματικό εξοπλισμό ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 για την αναγέννηση δερμάτων

 • Πηγή λέιζερ: Λέιζερ του CO2 με τον κλασματικό μηχανισμό ανίχνευσης
 • Μήκος κύματος φασμάτων: 10600nm
 • Δύναμη: 0,5 έως 15 Watt
 • Ενέργεια σφυγμού: 0 έως 100 Watt
 • Τρόπος εργασίας: Κλασματικός (ανίχνευση) συνεχής, ενιαίος σφυγμός, πολλαπλάσιος σφυγμός
 • Πίνακας ελέγχου: Ζωηρόχρωμη οθόνη αφής φυσικού μεγέθους 8,1 ίντσας
 • Μέγεθος επεξεργασίας: 20 X 20 χιλ. (διευθετήσιμα)
 • Μηχανισμός παράδοσης: η άνοιξη 7 ενώσεων ισορρόπησε την αρθρωμένη υποστήριξη βραχιόνων
 • Διάμετρος σημείων: 0.15mm ή περισσότεροι
 • Απόσταση σημείων: 0.1mm 2.6mm
 • Πλάτος σφυγμού: 100us σε 10ms διευθετήσιμο
 • Καθυστέρηση σφυγμού: 10ms σε 1000ms
 • Εστίαση συμπυκνωτών: F=70mm
 • Μορφή ανίχνευσης: Τετράγωνο, ορθογώνιο, κύκλος, δαχτυλίδι, γραμμή, διαμάντι, κ.λπ. (9 είδη)
 • Δύναμη: 220V/50Hz ή 110V/60Hz

Για τον κλασματικό εξοπλισμό ομορφιάς αφαίρεσης σημαδιών ακμής λέιζερ του CO2 τύπων υπολογιστών γραφείου για την αναγέννηση δερμάτων

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ LUMSAIL ΙΑΤΡΙΚΌ

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Φορητή 15w του CO2 κλασματική μηχανή λέιζερ σημαδιών ακμής χειρουργική θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.